Dette såret skapte kaos før «Senkveld»

Drama i kulissene før innspillingen av TV 2-programmet.

UPS: - Nilsi traff ved et uhell nesa til Thomas med hånden da de hilste på publikum like før sending. Thomas fikk et lite rift i nesa, og klokkereimen til Nilsi gikk i stykker., bekrefter presseansvarlig for «Senkveld» i TV 2, Bjarne Laastad. Foto: Stella Pictures
UPS: - Nilsi traff ved et uhell nesa til Thomas med hånden da de hilste på publikum like før sending. Thomas fikk et lite rift i nesa, og klokkereimen til Nilsi gikk i stykker., bekrefter presseansvarlig for «Senkveld» i TV 2, Bjarne Laastad. Foto: Stella Pictures Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Fredag kveld ble nok en «Senkveld» vist på norske TV-skjermer, og nok en gang viste Thomas Numme (41) og Harald Rønneberg (38) sine ekstreme sider - denne gangen ved å ta med seg TV 2-programleder Carsten Skjelbreid (39) til Amsterdam og Red Light District for å gi folket en ekte innføring i hvordan man virkelig skal strippe.

Gjester i fredagens program var AUF-leder Eskil Pedersen (28), skistjernen Vibeke Skofterud (31), samt komikerne Otto Jespersen (57), John Brungot (34) og Henriette Steenstrup (37). Men selv om det meste så ut til å gå fredelig for seg i programmet, utspilte det seg likevel et aldri så lite drama i minuttene før showet skulle starte.

«Senkveld» blir spilt inn i TV 2s studio i Nydalen. Programmet sendes ikke direkte, men blir spilt inn på torsdager. Og det var torsdag denne uka at uhellet var ute, da komiker Nils Ingar Aadne (29), som er en del av «Senkveld»-teamet, skulle introdusere Thomas og Harald for publikummet som var på plass i studio.

Aadne skulle nemlig gi de to kjente TV-ansiktene en klem. Det hele endte med at han, ved et uhell, deiset klokken sin i ansiktet på Thomas Numme.

- Du ødela klokka mi, sa en forundret Aadne, før det gikk opp for både ham og publikum at Thomas Numme blødde fra et sår på nesa.

Med bare minutter igjen til de tre guttene skulle opp på scenen for å spille inn fredagens show, måtte dermed Numme låne litt papir fra en fotograf fra Stella Pictures som satt på første rad. 41-åringen tørket seg på nesa, før han forsvant ut døra sammen med noen fra crewet for å rette på skaden før han skulle vise seg for TV-kameraene.

- Nilsi traff ved et uhell nesa til Thomas med hånden da de hilste på publikum like før sending. Thomas fikk et lite rift i nesa, og klokkereimen til Nilsi gikk i stykker. Jeg kan berolige alle med at begge to har det veldig bra, sier presseansvarlig for «Senkveld» i TV 2, Bjarne Laastad, til Se og Hør.

Dermed måtte Harald Rønneberg alene varme opp publikum. Og som om ikke det var nok måtte han gjøre det lenge. Hans kollega fikk nemlig «behandling» backstage, og kom ikke tilbake før det var gått om lag 15 minutter. Da var såret på nesen nesten ikke synlig.

- Det var nok såret som måtte fikses på når de var ute bak scenen, ja, forteller Laastad.

Noen ganger er det greit å ikke spille inn direktesendte TV. Det kan Thomas og Harald nå skrive under på. De kom seg uansett helskinnet igjennom, selv om riften på Nummes nese fortsatt var synlig for den ekstremt observante TV-seer. Det er bildet over et tydelig bevis på.

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: - Han bar meg over Svalbard  

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer