STRENGE:TOR; Tor Fløysvik har gitt desdert færrest poeng av de fire "Skal vi danse"-dommerne så langt. Her gir han Margrethe Røed 3 poeng etter at Trine Dehli Kleve ga samme danser 7 poeng på lørdag. Foto: TV 2
STRENGE:TOR; Tor Fløysvik har gitt desdert færrest poeng av de fire "Skal vi danse"-dommerne så langt. Her gir han Margrethe Røed 3 poeng etter at Trine Dehli Kleve ga samme danser 7 poeng på lørdag. Foto: TV 2Vis mer

Dette regnestykket beviser alt

- Jeg har ingen kommentar til disse tallene...

Se og hør Tor Fløysvik svare på "Strenge-Tor"-stempelet nederst i saken!

SEHER.NO: Lørdag var det Margrethe Røed (32) og dansepartner Asmund Grindaker som måtte forlate parketten i "Skal vi danse". Av dommerne fikk paret bare 20 poeng for sin samba, men det er likevel barne-tv-programlederens totalslakt fra dommer Tor Fløysvik som sitter klarest i minne etter lørdagens sending.

- Margethe, hyggelig å bli kjent med deg. Men nå har du fått nok sjanser i "Skal vi danse" og i danselyset. Jeg tror ikke vi ser noen danser ut av deg før etter jul. Selvfølgelig skal Triana stemmes videre, sa Fløysvik etter omdansen mellom de to parene.


Kritisk
Dommer Trine Dehli Cleve, som ga Margrethe karakteren 7 i showet, var etterpå kritisk til kollegaens utspill. Til Seher.no tok Fløysvik etter sendingen derimot ikke selvkritikk - verken for Margrethe-utspillet, eller for å ha gitt den gravide 32-åringen karakteren 3 for andre gang.

- Streng var jeg ikke, jeg var bare ærlig. Hun danset til den karakteren hun fikk, det er ikke stort mer å si om det. Jeg er ikke strengere, men jeg har min egen skala. Og jeg synes det er veldig greit å ha litt å gå på når det glimrende kommer, sa han.

Tallene avslører Fløysvik
Seher.no har  foretatt en opptelling av alle karakterene dommerne har gitt gjennom totalt seks programmer så langt. Og tallenes tale er klare: Tor Fløysvik er den desidert strengeste av de fire i dommerpanelet.

Karianne Gulliksen, som tok over rollen Alexandra Kakurina hadde i fjor, er så langt den snilleste i årets dommerkvartett. Totalt har Gulliksen delt ut 375 poeng. I motsatt ende av skalaen finner vi nevnte Tor Fløysvik, som har gitt bare 339 poeng totalt.

- Jeg har ingen kommentar til disse tallene. Du får heller ta en opptelling når programmet er ferdig på TV. Det er mulig jeg er mer kritisk enn de andre dommerne, men nå jobber jeg også mer enn dem med dette, sier "Strenge-Tor" til Seher.no.

Fløysvik presiserer imidlertid per sms etter at Seher.no har snakket med ham at "De karakterene jeg gir mener jeg er korrekte, og de står jeg for, men jeg aksepterer samtidig at andre ikke deler mitt syn."

Strengest alle lørdagene
Karianne Gulliksen er altså - i hvert fall så langt - "Snille-Karianne". Men det er ikke mye som skiller "Skal vi danse"-debutanten fra Christer Tornell, som har gitt 371 poeng totalt. Heller ikke Trine Dehli Cleve, med sine 368 poeng, ligger langt unna.


"Strenge-Tor" har gitt færrest poeng i samtlige av de seks programmene hittil i denne sesongen.

- Tor må få lov å mene hva han vil. Men det er klart at når spriket er fra 3 til 7, da sier det seg selv at han dømte veldig, veldig lavt, sa Trine Dehli Cleve til Seher.no lørdag kveld.

Karakteren 3 var altså hva Margrethe Røed ble belønnet med av den erfarne dommeren lørdag. Men det er flere som har fått merke Fløysviks poengvrede de siste ukene. I tillegg til å slakte Triana Iglesias i det første programmet, har han også en gang tidligere gitt Margrethe en 3'er, mens Ole Klemetsen ble avspist med en 4'er den uka han ble slått ut.

Har du et tips om Skal vi danse-deltakerne? Tips oss på seher@seher.no! 

LES OGSÅ:
- Selvtilliten er ikke spesielt dårlig

Se videointervjuet med Tor Fløysvik og flere andre her:[obj:media:8131]