Bianca Ingrosso og Pernilla Wahlgren:

Dette reddet forholdet

- Ble som terapi for oss.

FORHOLD: Gjennom serien «Wahlgrens verden» har man fått innblikk i livet til datter Bianca Ingrosso og mamma Pernilla Wahlgren. Men forholdet deres har ikke alltid vært så bra som det er i dag. Nå forteller de hva som endret det. Reporter: Henriette Eilertsen. Video: Thea Hope/Dplay/Rød Løper Vis mer
Publisert

De fleste som følger familien Wahlgren-Ingrosso i den svenske tv-serien «Wahlgrens Värld», er trolig godt kjent med at det lett kan gå hett for seg. Verken Pernilla Wahlgren (51) eller barna hennes er redde for å si hva de mener, noe som ved flere anledninger har ført til en eksplosjon av høylytte krangler.

I tv-serien får man et innblikk i familiens hverdag, og får følge dem gjennom både opp- og nedturer. Det som også kommer fram på skjermen, er at Pernilla og dattera Bianca Ingrosso (24) ikke alltid har hatt det beste mor-datter-forholdet.

Da Se og Hør nylig møtte duoen i Stockholm, i forbindelse med lanseringen av seriens nyeste sesong, kunne de imidlertid fortelle at de i dag er svært gode venner.

Da avslørte de også hva som ble vendepunktet.

Terapi

- Jeg tror faktisk det var «Wahlgrens Värld» som endret det, helt sant, sier Bianca.

- Det blir som en slags terapi, hvor man ser seg selv utenifra. Til forskjell fra parterapi hvor man sitter og krangler foran en psykolog, satt vi nå foran tv-seerne og kranglet, skyter Pernilla inn.

Den 24 år gamle influenseren forteller at hun og mora har fått flere av de samme vennene de siste åra, og ikke minst at de har det morsommere sammen nå.

- Og så tror jeg det var veldig bra for oss at vi flyttet fra hverandre, innrømmer Pernilla.

- Fiser i senga mi

Å ha flyttet fra hverandre, har imidlertid ikke ført til at de to ser mindre til hverandre. Da Se og Hør traff duoen hadde de nettopp bodd sammen igjen i flere dager.

- Jeg har sovet hos Bianca to netter på rad, og ble kjempelei meg i går da jeg ikke fikk bli en natt til. Da hadde hun en annen som skulle komme og sove over, forteller Pernilla.

Gjennom tv-serien ser man tydelig at mor og datter har det mye moro sammen. Det ser det også ut til at de har når kameraene ikke er til stede.

- Du ligger og fiser i senga mi, påstår Bianca lattermildt.

- Ja, det gjør jeg, svarer Pernilla, men kontrer raskt:

- Men det kan du ikke si om jeg skal begynne å date.

Og dating står høyt på prioriteringslista. Bianca har nemlig fortalt at det hun jobber hardest for, er at mora skal «få ligge og bli sexy». Bare se videoen nedenfor:

WAHLGRENS VERDEN: Bianca Ingrossos største ønske, er å finne en fyr som moren, Pernilla Wahlgren, kan ligge med. Da vi møtte dem i Sverige, var det stor begeistring for spesielt én av de norske kjendisfyrene vi viste frem. Reporter: Henriette Eilertsen. Video: Thea Hope / Rød Løper Vis mer

Kritikk mot dattera

Pernilla Wahlgren vokste så godt som opp i rampelyset. Bare 17 år gammel fikk hun sitt store gjennombrudd som artist, og er i tillegg datter av skuespillerparet Hans Wahlgren og Christina Schollin.

Bianca har på sett og vis fulgt i moras fotspor. Hun har riktignok ikke valgt å satse som verken sanger eller skuespiller, men har blitt en av Sveriges største influensere.

SLUTT ELLER IKKE: Den svenske tv-stjerna Bianca Ingrosso og kjæresten Philippe har hatt et turbulent forhold. Video: Thea Hope / Reporter: Henriette Eilertsen. Programledere: Kine Falch og Jonas Hammer. Vis mer

Med den posisjonen, og over en million følgere på Instagram, hører det naturligvis med at hun får en hel del kritikk rettet mot seg. På spørsmål om hvordan det går inn på Pernilla som mor, når andre slenger dritt om dattera, har hun ett klart råd å komme med:

- Jeg sier alltid til henne at hun ikke skal ta til seg det som blir sagt, hvis hun ikke har gjort noe feil. Folk kommer alltid til å reagere, være sjalu og slenge med leppa, og da får man bare stenge det ute og la være å bry seg.

- Hadde det vært sånn at hun hadde gjort noe dumt, så får hun beklage seg eller noe.

BIANCA INGROSSO: Når du er så stor influenser som Bianca Ingrosso, oppstår det mange rykter. Det siste er at hun har ligget med rapperen Asap Rocky. Nå svarer hun på ryktene. Vis mer

LES OGSÅ: Dette gjør han egentlig

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer