Beyoncé og Jay Z:

- Dette reddet ekteskapet

Stjerneparet skal ha besluttet å legge problemene bak seg.

PREGET AV TURBULENS: De siste årene har etter alt å dømme vært spesielt utfordrende for ekteparet Beyoncé og Jay Z. Likevel påstås det nå at forholdet er sterkere enn noensinne. Foto: NTB Scanpix
PREGET AV TURBULENS: De siste årene har etter alt å dømme vært spesielt utfordrende for ekteparet Beyoncé og Jay Z. Likevel påstås det nå at forholdet er sterkere enn noensinne. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

De er et av verdens mest berømte par. Ti år etter at Beyoncé (37) og Jay Z (49) ga hverandre sitt ja, er det derimot ingen hemmelighet at en rekke hendelser har satt forholdet deres på prøve.

Etter alt å dømme har spesielt de siste to årene vært preget av mye turbulens. Mange har tolket det dit hen at ekteskapet har balansert på et knivsegg - særlig etter den mye omtalte utroskapsskandalen.

Ekteparet har derimot slått tilbake mot bruddryktene gjentatte ganger. Skal man nå tro en kilde nær paret, har 2018 vært året der de endelig klarte å forsone seg med fortiden og dermed kunne begynne å se fremover.

- Det har vært et veldig spesielt år for hele familien. Beyoncé og Jay har elsket å være ute på turné og å tilbringe tid med fansen, sier en kilde til People.

- EVENTYRLIG REISE: Beyoncé og Jay Z fullførte sin «On the Run II»-turné i oktober. Her sammen på scenen i Manchester i juni. Foto: NTB Scanpix
- EVENTYRLIG REISE: Beyoncé og Jay Z fullførte sin «On the Run II»-turné i oktober. Her sammen på scenen i Manchester i juni. Foto: NTB Scanpix Vis mer

- Alenetid

For karrieremessig har det vært et travelt år for dem begge. I juni slapp musikk-ekteparet fellesalbumet «Everything is Love» - helt uten forvarsel - som sitt første albumsamarbeid noensinne.

Noen måneder senere, 4. oktober, satte de en endelig strek for sin «On the Run II»-turné, etter å ha reist over store deler av verden sammen med datteren Blue Ivy (6) og tvillingene Rumi og Sir (18 mnd.).

FAMILIETID: Det har vært viktig for Beyoncé og Jay Z å tilbringe tid med barna når de ikke har vært opptatt med konserter. Her avbildet med Blue Ivy ved en tidligere anledning. Foto: NTB Scanpix
FAMILIETID: Det har vært viktig for Beyoncé og Jay Z å tilbringe tid med barna når de ikke har vært opptatt med konserter. Her avbildet med Blue Ivy ved en tidligere anledning. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Det skal også være denne reisen som har vært med å bygge opp forholdet og de romantiske følelsene igjen.

- De har elsket å ha med hele familien på turné. Det var et stort eventyr for dem alle. De elsket å vise frem hele Europa til Blue, og tilbrakte alenetid på dater, i tillegg til annen familiemoro. Beyoncé og Jay ser ut til å være sterkere enn noensinne. De er takknemlige for at de har fått nok et fantastisk år sammen, og ser tilbake på 2018 med brede smil.

Saken fortsetter under.

Fornyet løftene

Foruten å feire tvillingenes første bursdag, fornyet artistparet også ekteskapsløftene sine i 2018. I september bekreftet Beyoncé selv den store begivenheten på Instagram.

- I en alder av 36 ble jeg mor til tre. Jeg ammet tvillingene. Jeg fornyet løftene fra bryllupet med ektemannen min gjennom ti år, skrev hun.

Til tross for at superparet nå virker lykkeligere enn noensinne, har - som kjent - ikke samlivet alltid vært enkelt.

Med utgivelsen av kritikerroste «Lemonade» i 2016 klarte nemlig popdronningen å snu en hel verden på hodet. Ikke bare slapp hun albumet uten forvarsel, men hun anklaget også ektemannen for utroskap.

Setningen «You better call Becky with the good hair» fra Beyoncés låt «Sorry» tok av i sosiale medier, og flere mente det handlet om en kvinne som Jay Z skal ha hatt en affære med.

Jay Z holdt lenge kortene tett til brystet, men i 2017 bekreftet han at han hadde vært utro, ifølge flere amerikanske medier.

I et større intervju med The New York Times sa han det mange tok som bekreftelse på utroskapsryktene.

- Man må bare overleve. Man går inn i overlevelsesmodus, og hva skjer da? Jo, man skrur av alle følelsene sine. Så selv med kvinner skrur du av følelsene, du klarer ikke å knytte deg til dem, sa han og fortsatte:

- I mitt tilfelle ble det veldig dypt. Så skjer alt, blant annet utroskap.

LES OGSÅ: Her gjør Beyoncé den klassiske selfie-tabben

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer