<strong>SINGEL:</strong> Charlize Theron har aldri vært gift og har heller ingen drøm om å stå hvit brud. Her er hun med «Bombshell»-motspillerne Nicole Kidman og Margot Robbie, som derimot er gift på hver sin kant. Foto: Frazer Harrison/ Getty Images/ AFP/ NTB Scanpix
SINGEL: Charlize Theron har aldri vært gift og har heller ingen drøm om å stå hvit brud. Her er hun med «Bombshell»-motspillerne Nicole Kidman og Margot Robbie, som derimot er gift på hver sin kant. Foto: Frazer Harrison/ Getty Images/ AFP/ NTB Scanpix Vis mer

Charlize Theron om singellivet:

- Dette overrasker mange, spesielt kvinner

Hollywood-stjernen er lykkelig alene.

Publisert
Sist oppdatert

Mange ser kanskje på Charlize Theron (44) som selve drømmekvinnen. Hun har en fantastisk karriere, er blendende vakker og lever et lykkelig liv som alenemor i Los Angeles.

Det noen stusser på, ifølge henne selv, er at hun i lang tid har vært singel og slett ikke har behov for å slå seg ned med en partner for resten av livet.

- Jeg har ikke vært i et forhold på veldig lenge, og jeg har aldri ønsket å gifte meg. Og helt ærlig, så er ikke dette noe som er vanskelig for meg. Det er helt sant, forteller hun til Glamour, ifølge Contact Music, og legger til:

- Jeg merker at dette overrasker mange mennesker, spesielt kvinner.

«Ikke ta dritt fra noen»

I ni år var Theron kjæreste med skuespillerkollega Stuart Townsend (46), men forholdet tok slutt i 2010. Tre år senere ble hun sammen med Sean Penn (58), og i desember 2014 avslørte duoen at de hadde forlovet seg.

Bryllup ble det derimot aldri noe av, ettersom de gikk hver til sitt sommeren 2015, og siden den gang har hun i alle fall offentlig fremstått som singel.

SINGELKURV: Coop Extra har satt ut såkalte singelkurver ut i sine butikker for å gjøre det enklere for single å komme i prat under matvarehandlinga. Det bestemte Rød Løpers reporter Thea Hope seg for å prøve. Reporter: Thea Hope. Klipp: Ingebjørg Iversen og Sondre Rahm. Video: Ingebjørg Iversen / Rød Løper Vis mer

Men til tross for at det er lenge siden 44-åringen har vært i et seriøst forhold, så er hun ikke alene. Hun er nemlig mamma til Jackson (7) og August (4) som hun valgte å adoptere som alenemor i henholdsvis 2012 og 2015.

View this post on Instagram

@glamourmag #GlamourWOTY ❤️

A post shared by Charlize Theron (@charlizeafrica) on

Selv vokste Theron opp som enebarn, og hun har et tett bånd til moren Gerda Martiz.

Som 15-åring opplevde hun at Gerda skjøt og drepte faren i nødverge, og etter dette var det kun de to igjen.

- Jeg ble oppdratt av en mor som sa: «Ikke ta dritt fra noen», deler Charlize med Glamour.

Ærlig barneoppdragelse

Videre avslører filmstjernen at ærlighet er viktig når det kommer til oppdragelsen av hennes egne barn, og at hun har plukket opp et par tips fra sin egen mor når det kommer til nettopp dette.

Da Charlize opptrådte i ballett som ung var Gerda tilbakeholden med å gi ros slik at datteren virkelig skulle vite det når hun fortalte sannheten.

- Det var hardt, men etterhvert innså jeg at når hun sa at noe var bra, så kunne jeg stole på henne. Slik var det hele livet mitt. Hun ga meg alltid sannheten, uansett om ting var bra eller dårlig. Dette prøver jeg å gjøre med barna mine også, forklarer hun, ifølge nettstedet.

Transkjønnet

Nylig delte skuespilleren hvilke andre verdier som står høyest hos henne når det kommer til oppdragelsen av barna.

- En viktig ting for meg er godhet. Vi lever etter vår egen religion som sier: «Gjør mot andre det du vil at andre skal gjøre mot deg». Vi setter respekt høyt og tenker på andre før vi tenker på oss selv, fortalte hun til Us Weekly.

Artikkelen fortsetter nedenfor.

Da Jackson først ble en del av familien i 2012, introduserte Charlize syvåringen til verden som gutt. I vår fortalte hun derimot at Jackson er transkjønnet, og oppdras som jente. Det skrev irske Independent.

- Ja, jeg trodde hun var en gutt jeg også. Helt til hun så på meg da hun var tre og sa «jeg er ikke en gutt», delte skuespilleren, og la til at hun nå har to nydelige døtre som hun vil beskytte og se utvikle seg.

- De ble født som de er, og akkurat hvor i verden de begge finner seg selv og hvem de vil være, er ikke opp til meg å bestemme, sa hun, ifølge nettstedet.

Vis mer

LES OGSÅ: Lohan langet ut mot Miley og Codys romanse

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer