- Dette orker jeg ikke engang å snakke om

Men Linni Meister letter på sløret, og åpner for å bli sammen med eks-kjæresten Bernhard Berntzen igjen.

SAMARBEIDER TETT: - Vi har kontakt rett som det er. Ettersom vi har et barn sammen må man jo snakke sammen. I tillegg synes jeg det er gøy at vi gjør ting sammen som en familie, sier Linni Meister om forholdet til eks-kjæresten Bernhard Berntzen. Foto: Sølve Hindhamar/Seher.no
SAMARBEIDER TETT: - Vi har kontakt rett som det er. Ettersom vi har et barn sammen må man jo snakke sammen. I tillegg synes jeg det er gøy at vi gjør ting sammen som en familie, sier Linni Meister om forholdet til eks-kjæresten Bernhard Berntzen. Foto: Sølve Hindhamar/Seher.no Vis mer
Se video med Linni Meister nederst i saken!

SEHER.NO: I februar i år ble det kjent av modellen og TV-fjeset Linni Meister (25) skulle flytte fra samboeren Bernhard Berntzen (33). Etterpå fulgte en periode der Linni selv hadde det meste av ansvaret for deres felles sønn, Dennis Michael. Nå går det imidlertid bedre mellom de to.

- Jeg har virkelig følt meg som en alenemamma hele sommeren, og noen måneder før det. Det var en vanskelig periode, jeg var alenemamma 110 prosent. Men nå har Bernhard kommet sterkt tilbake og er en helt fantastisk pappa. Det har han alltid vært, forteller hun til Seher.no.

- Blir dere sammen igjen, Linni?
 
- Jeg vet ikke hva fremtiden vil bringe, men akkurat nå er ting veldig deilig. Vi har hatt veldig vanskelige perioder, men det orker jeg ikke engang å snakke om. Nå har vi derimot blitt gode venner, og vi samarbeider selvfølgelig for vår fantastiske sønn. Vi tar en dag av gangen, så får vi bare se hva som skjer.

Selv om Linni og Bernhard ikke lenger bor sammen, samarbeider de tett for lille Dennis sin skyld. Og ifølge Linni går det mye bedre nå enn det gjorde den første tiden etter bruddet.

- Vi har kontakt rett som det er. Ettersom vi har et barn sammen må man jo snakke sammen. I tillegg synes jeg det er gøy at vi gjør ting sammen som en familie. Vi spiser middag sammen, henter Dennis sammen i barnehagen og så videre. Det som er det beste for Dennis, sier hun til Seher.no.

Selv om hun nå har det bedre enn på lenge, innrømmer Linni at det ikke alltid er like lett å være alenemamma - selv om eks-kjæresten stiller opp så godt han kan.

- I starten var det litt tøft, og veldig uvant å kombinere mammalivet med karriere. Det er jo ikke så lett. Førsteprioritet er Dennis, men så har jeg ikke lappen engang! Det har vært ganske tøft, det hadde vært lettere hvis Bernhard hadde vært der og kunne kjørt og hjulpet til. Men han har stilt opp masse i det siste, så det har blitt lettere, forteller Linni Meister til Seher.no.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på 2255@shf.no, ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: - Dette er å lage storm i et vannglass  

Se video med Linni Meister nederst her:[obj:media:9934]