UENIG: - Det jeg kan si er at folk må tenke på at Karianne har gitt de samme dommerpoengene som Tor Fløysvik. Så det er ikke slik at han har gitt meg ekstra mye poeng i forhold til de andre, sier Aylar Lie om Stig Henrik Hoffs kritikk av Tor Fløysvik Foto: Stella Pictures
UENIG: - Det jeg kan si er at folk må tenke på at Karianne har gitt de samme dommerpoengene som Tor Fløysvik. Så det er ikke slik at han har gitt meg ekstra mye poeng i forhold til de andre, sier Aylar Lie om Stig Henrik Hoffs kritikk av Tor Fløysvik Foto: Stella Pictures Vis mer

- Dette ønsker jeg ikke legge meg bort i

«Skal vi danse»-stjernen nekter å kommentere kritikken fra konkurrenten... Se video!

Publisert
Se video med Tor Fløysvik nederst i saken!

SEHER.NO: For kort tid siden gikk «Skal vi danse»-stjernen Stig Henrik Hoff hardt ut mot dommer Tor Fløysvik. Hoff mente at Fløysvik ikke kviet seg for å gi gode poengsummer til konkurrenten, Aylar Lie.  

- Tor Fløysvik dømmer opp de pene damene som er akkurat hans «size». Han har oversolgt Aylar, sa Hoff til «God Kveld Norge».

Aylar selv kjenner seg ikke helt igjen i utspillet til den kjente skuespilleren.

- Det jeg kan si er at folk må tenke på at Karianne har gitt de samme dommerpoengene som Tor Fløysvik. Så det er ikke slik at han har gitt meg ekstra mye poeng i forhold til de andre. Det jeg er sikker på er at Tor og Karianne har gitt nesten de samme dommerpoengene. Hva som blir sagt utenom det, det ønsker ikke jeg å legge meg bort i, sier hun til Seher.no i pausen under lørdagens «Skal vi danse»-finale.

- Var det feil av Stig Henrik å gå ut i media på denne måten, Aylar?
 
- Det har jeg ingen kommentar til. Alle må få mene det de ønsker.

Dommer Tor Fløysvik lar seg ikke prege av kritikken han ble møtt med i tiden før årets store finale.

- Nå hadde ikke Stig Henrik riktige karakterer da, så det han sier bygger jo på litt gal bakgrunn. Men det er helt ok det, jeg lever godt med det, jeg. Stig Henrik må ha sine meninger, alle har jo en mening om «Skal vi danse», sier han til Seher.no.
 
Kritikken fikk ikke den profilerte dommeren til å endre innstilling inn mot finalen.

- Nei, jeg påvirkes ikke av slike ting. Derimot blir jeg påvirket av mødre som sender inn meldinger og så videre. Det var en mamma som har en sønn på ni år, og som har Tor som sin største helt. Men kan dere be ham banne litt mindre. Det tar jeg med meg, forteller han.

Lørdag kveld ble det klart at det er Åsleik Engmark som får æren av å kunne kalle seg vinner av «Skal vi danse» 2010.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: - Jeg er ikke klar for å gifte meg  [obj:media:9205]Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer