GODE VENNER: - Jeg og Kristin flørter alltid når vi ser hverandre, vi. Vi har alltid hatt et godt øye til hverandre, og er gode venner, sier Sverre Goldenheim til Seher.no. Foto: Stella Pictures
GODE VENNER: - Jeg og Kristin flørter alltid når vi ser hverandre, vi. Vi har alltid hatt et godt øye til hverandre, og er gode venner, sier Sverre Goldenheim til Seher.no. Foto: Stella PicturesVis mer

- Dette ønsker jeg ikke å spekulere i

Romanseryktene svirrer igjen rundt det norske eks-paret.

SEHER.NO:  Sommeren 2008 ble det kjent at det var slutt mellom utelivskongen Sverre Goldenheim og kjendissexolog Kristin Spitznogle (38). Bruddet var derimot ikke av det dramatiske slaget.

- Dette er helt udramatisk. Sverre og jeg er like gode venner i dag som vi har vært fra dag én. Vi har bare bestemt oss for å ikke være kjærester akkurat nå, sa Spitznogle til VG den gang.

Det som er sikkert, er at de to, når vi skriver våren 2010, fortsatt er gode venner. Kanskje også mer enn det? Etter hva Seher.no kjenner til har nemlig Sverre og Kristin blitt observert sammen flere ganger den siste tiden.

Det legger heller ikke Goldenheim skjul på når Seher.no konfronterer ham med spørsmålet.

- Jeg og Kristin flørter alltid når vi ser hverandre, vi. Vi har alltid hatt et godt øye til hverandre, og er gode venner, sier han til Seher.no.

Goldenheim avslører også at hans tidligere kjæreste skal komme å besøke ham på Ibiza i juni, etter at han har flyttet dit.

- Har dere blitt kjærester igjen, Sverre?
 
- Som sagt, vi har et godt vennskap. Men om det blir noe mer, det ønsker jeg ikke å spekulere i, forteller han.

De to eks-kjærestene traff hverandre på advokat John Christian Eldens (41) sommerfest i slutten av juni 2007. En uke etter ble de to kjærester, før det altså to uker etterpå ble slutt mellom dem.

Kristin Spitznogle takker for henvendelsen, men ønsker ikke overfor Seher.no å kommentere de nye romanseryktene.

Bli fan av Seher.no på Facebook her!  

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: Er han Lenes nye mann?