- Dette nivået legger jeg meg ikke på

«Skal vi danse»-dommer Tor Fløysvik bryr seg ikke om den kvasse kritikken fra NRK-kjendisen. Se video!

NOE TAUS: - Jeg har fått mange positive kommentarer også, og har ingen problemer med at han sier dette. Det er mange følelser i «Skal vi danse», og noen ganger koker det over, sier Tor Fløysvik til Seher.no. Foto: SCANPIX
NOE TAUS: - Jeg har fått mange positive kommentarer også, og har ingen problemer med at han sier dette. Det er mange følelser i «Skal vi danse», og noen ganger koker det over, sier Tor Fløysvik til Seher.no. Foto: SCANPIX Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
Se video med Noman Mubashir nederst i saken!

SEHER.NO: Lørdag kveld ble det klart at Rachel Nordtømme - kanskje noe overraskende - røk ut av «Skal vi danse». Det var hun ikke akkurat fornøyd med. 

Det var heller ikke en av de andre deltagerne, NRK-kjendisen Noman Mubashir. Mubashir ble belønnet med totalt 16 poeng av dommerne, og av «sjefsdommer» Tor Fløysvik fikk han svake to poeng for sin paso doble med dansepartneren Nadya Khamitskaya.

- Jeg er kritisk fordi jeg synes at jeg fortjente bedre. Jeg mener ikke at dansen min var perfekt, det var mange feil der - men når man gir to poeng, da er det virkelig ræva. Det er virkelig dårlig. Poenget er at jeg ikke trynet, jeg klarte de fleste dansetrinnene, og da fortjente jeg bedre, sier han til Seher.no.

Mubashir mener at han ble helt satt ut da dommer Fløysvik ga ham en så svak poengscore som han gjorde.

- Jeg ble satt ut, men jeg ble litt sint også. Vi står tross alt på hver uke, og vi jobber beinhardt hver kveld i fire-fem timer. Jeg synes ikke det var samsvar med det jeg gjorde på parketten i forhold til den karakteren jeg fikk. Jeg har respekt for dommerne - som jo har lang erfaring - men på den annen side har jeg lov til å ytre meg også, når jeg får en så kjip tilbakemelding.

- Hva synes Nadya, Noman?

- Nadya er helt enig med meg, hun syntes det var respektløst at jeg fikk en toer av Tor Fløysvik.

Dommer Tor Fløysvik var forsvunnet fra «Skal vi danse»-parketten da Seher.no snakket med Noman Mubashir lørdag kveld. Men på telefonen legger han ikke skjul på at han er lite lysten på å kommentere utspillet fra NRK-kjendisen.

- Det har jeg ingen kommentar til. Dette nivået legger jeg meg ikke på. Jeg har fått mange positive kommentarer også, og har ingen problemer med at han sier dette. Det er mange følelser i «Skal vi danse», og noen ganger koker det over, sier han.

Mubashir på sin side, har ingen problemer med å mene at det må være lov å ytre det man måtte ønske i en setting som dette.

- Hvis det skal bli krig ut av dette, at jeg gikk ut mot han og han gikk ut mot meg, det blir for barnslig. Vi har en ytringsrett - han ytrer seg på TV og ytrer sitt - og jeg mener mitt. Og det håper jeg han respekterer. Akkurat som jeg respekterer at han mener det han mener. Selv om jeg ikke er enig med ham, forteller han til Seher.no.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: - Hadde aldri trodd jeg skulle gråte over dette 

Se video med Noman Mubashir her:[obj:media:10044]

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer