Dette nektet Kristian Valen å være med på

- Det kan du bare drite i, sa TV-stjernen da Susann Goksør forsøkte å dra ham med inn...

MISFORNØYDE: Kristian Valen og Isabella Martinsen var ikke helt fornøyd med gruppens utfordning, nemlig å spille teater. Foto: TV Norge
MISFORNØYDE: Kristian Valen og Isabella Martinsen var ikke helt fornøyd med gruppens utfordning, nemlig å spille teater. Foto: TV Norge Vis mer
SEHER.NO: I denne ukens «4-stjerners reise» på TVNorge, er det fotballtrener Tom Nordlie, komiker Kristian Valen, samt eks-håndballspiller Susann Goksør Bjerkrheim, og TV 2s værdame Isabella Martinsen som skal i aksjon. Og turen går til den amerikanske storbyen Los Angeles.

Hver dag skal hver og en i tur, bytte på å være reiseleder. Tirsdag var det håndballstjernen Susann Goksørs tur til å være reiseleder. Hun hadde planlagt en tur til det lille teateret «Working Stage» i Hollywood, hvor gruppen skulle få lære seg å spille teater. Men så satte Kristian Valen seg på bakbena.

- Det kan du bare drite i, sa Kristian Valen da Susann Goksør forsøkte å få ham med inn på teateret.


Goksør var på forhånd urolig for hvordan gruppen ville motta hennes forslag om å forsøke seg som skuespillere i musikalen «Grease».

- Jeg håper jeg ikke dreper entuasiasmen til Tom og Isabella. Jeg håper at Kristian ikke synes det er drit kjedelig. Det er jo på en måte arbeidsplassen hans, sa Susann i forkant.

Om ikke han synes det var kjedelig, så i hvert fall ubehagelig. Mens resten av gruppen startet å øve på sine roller, bestemte Kristian seg etter hvert for å se påfra sidelinjen.

- Dette var jo Susanns dag, og jeg ville ikke ødelegge for Susann. Men alt inne i meg reiv og sa at «dette er ikke din greie». Jeg liker en utfordring, men hvis det går imot min magefølelse så gidder jeg ikke. Jeg vil ikke gjøre noe kun for å tilfredsstille kameraene som er der, sier Valen.

«4-stjerners reise» ser du på TVNorge mandag-torsdag fra klokka 19.30.

Bli fan av Seher.no på Facebook her.

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

 
LES OGSÅ: Har ikke drukket alkohol på 12 år