KREVDE 25.000: Den svenske Hollywoodfruen Agnes Nicole-Winter krever et skyhøyt beløp for å stille til intervju i Los Angeles. Foto: Fam. Winter. Foto: Anders Hugo/TV3.
KREVDE 25.000: Den svenske Hollywoodfruen Agnes Nicole-Winter krever et skyhøyt beløp for å stille til intervju i Los Angeles. Foto: Fam. Winter. Foto: Anders Hugo/TV3.Vis mer

Dette nekter TV3 å godta

Den svenske Hollywoodfruen snakker ikke gratis

HOLLYWOOD/OSLO (Seher.no): I vinter fikk norske TV-seere æren av å bli bedre kjent med Anna Anka, Agnes Nicole-Winter og Maria Montazami da «Svenska Hollywoodfruar» ble sendt på norske TV-skjermer. Neste sesong er derimot bare en av dem med, Maria Montazami.

I slutten av februar var Seher.no på plass i Los Angeles blant annet for å møte de fire kvinnene som er med i den norske versjonen av programmet, som sendes på TV3 etter påske. I den forbindelse prøvde vi samtidig å avtale et møte med den svenske fruen Agnes Nicole Winter.

Det var lettere sagt enn gjort.

«Takk for interessen dere viser for min klient, Agnes Nicole Winter. Siden dere allerede har gjort et interjvu med henne over telefonen, har dere budsjett til et personlig intervju med henne? Vi vil bare vite hvorvidt dere har muligheter til å betale en kompensasjon, vennligst bekreft. La meg få vite så fort som mulig», skriver Winters agent, Gary Greene, i en e-post til Seher.no.

I en ny mail forklarer hennes andre agent, Gloria Kisel, hvor mye hun krever for å stille til et intervju.

«Hei. For en time eller maksimalt to timer vil det koste rundt 3.500 dollar. I tillegg skal jeg ha 20 prosent av den samme summen».

3.500 dollar tilsvarer cirka 20.600 norske kroner. Legger man til 20 prosent, ender man på nesten 25.000 kroner.

I den samme epost-utvekslingen, forteller Gary Greene hvorfor Agnes krever et skyhøyt beløp for møtet.

«Hun ønsker kompensasjon for intervjuet ettersom hun jobber såpass hardt med alle sine prosjekter i øyeblikket. Hun har ikke tid hvis hun ikke får betalt for det»...
 
Informasjonssjef i TV3, Glenn Støldal, er kritisk til at deltagere i denne typen konsepter velger å ta betalt for sin intervjuvirksomhet.

- I dette tilfellet er ingenting i den ene eller andre retningen kontraktsfestet, ettersom dette er et program som har blitt sendt på svensk TV 3. Men det er klart, vi er i utgangspunktet ikke glade i at folk velger å ta betalt for å snakke. Vi får uansett ikke styrt en svensk-amerikansk produksjon, som altså ikke er egenprodusert, forteller han til Seher.no.

Dette er derimot ikke tilfelle i «Norske Hollywoodfruer».

- Når det gjelder egenproduksjonene skal alle deltagerne stille opp gratis for pressen. Der gjør vi dette veldig tydelig.

- Gjennom en kontrakt?

- Ja, dette er kontraktsfestet og ja, man kan vente seg sanksjoner dersom det ikke overholdes. Hvilke sanksjoner det dreier seg om er dog en sak mellom oss og produksjonsselskapet, sier han.

Vi belønner gode kjendistips! Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: - Carew kunne lurt meg til sengs