Dette nekter hun å ofre for OL

- Jeg må føle meg bra utpå der, sier Ezinne Okparaebo.

RØRER IKKE HÅRET: Ezinne Okparaebo kommer ikke til å røre håret for å tjene hundredeler. Foto: Stella Pictures
RØRER IKKE HÅRET: Ezinne Okparaebo kommer ikke til å røre håret for å tjene hundredeler. Foto: Stella Pictures Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Snart setter Ezinne Okparaebo (24) kursen mot London der hun deltar i sitt andre OL og konkurrerer om å bli verdens raskeste kvinne. Mye trening og slit ligger bak den flotte idrettsutøveren, men én ting nekter hun å ofre.

- Mamma sier til meg: «Hva om du klipper deg skallet? Tenk så fort du kan løpe da!» «Skal deg selv», sier jeg. Håret mitt rører jeg ikke, jeg får heller takle den ekstra luftmotstanden. Jeg må føle meg bra utpå der, sier Ezinne til D2.

Selv om hun oftest blir fotografert i treningsklær i fullt firsprang, holder 24-åringen på stilen og var en av modellene da Moods lanserte sin OL-kolleksjon tidligere i år.

- Jeg er veldig glad i farger. Jeg elsker sånne «knæsje» fersken-farger, så dette traff. Jeg er ikke besatt av mote, men jeg er motebevisst. Jeg liker å kle meg i det som sitter bra, er fint, og har bra kvalitet, sa hun til Seoghør.no.

Friidrettsjenta har Beijing-OL i 2008 som sitt aller beste idrettsminne. Nå som hun har kvalifisert seg for sommerens leker, venter 80.000 på tribunen i London.

- OL 2008 er beste idrettsopplevelsen min noensinne, det er helt magisk å være med i OL, det er noe som skjer hvert fjerde år. Det er så stort og jeg gleder meg veldig.
   
Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: - Kjempedeilig med egen leilighet  

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer