Dette nekter hun å kommentere

Linni Meister-fansen er svært bekymret. Nå går spekulasjonene for fullt.

RYKTENE GÅR: Linni Meister har vakt oppsikt etter sitt siste innlegg på bloggen sin. Bruddryktene har startet for fullt.
RYKTENE GÅR: Linni Meister har vakt oppsikt etter sitt siste innlegg på bloggen sin. Bruddryktene har startet for fullt. Vis mer
SEHER.NO: I mars i fjor sjokkerte Linni Meisters (25) kjæreste, Bernhard Berntzen (33), norske TV-seere da han fridde til sin utkårede midt i TVNorge-programmet «Wipeout». Tidligere i år giftet paret seg i all hemmelighet under en privat seremoni i Las Vegas.

Nå går spekulasjonene for fullt om hva som plager Linni.

Bakgrunnen for rykteflommen er et innlegg Linni hadde på sin blogg torsdag. Med tittelen «Har ikke annet å si etter i dag...» har nemlig den kjente artisten og glamourmodellen valgt å legge ut en video med påskriften «I loved you with a fire red, now it's turning blue». Klikker man på videoen får man høre «Timbaland»-låta «Apologize».

Blogginnlegget har vekket sterke reaksjoner på 25-åringens nettsted, og spekulasjonene har nå startet for fullt. Så langt har det kommet inn over 60 kommentarinnlegg til det hun skriver.

«Huff, hva har skjedd?:( Du må ikke skrive sånn på bloggen din uten å skrive hva det er, blir så bekymret for deg da!», er det en som skriver på bloggen, mens en annen ikke engang orker å spekulere i hva som ligger bak.

«Jeg kan ikke tenke meg hva som har skjedd og vil ikke gjette og ikke stille spørmål engang. Vil bare at du skal vite at du har innmari mange blogglesere som digger deg og som støtter deg uansett!», skriver personen.

Seher.no var fredag morgen i kontakt med Linni, som ikke har lyst til å si noe om sitt siste blogginnlegg.

- Det ønsker jeg ikke kommentere, sier hun til Seher.no.
 
- Er det slutt mellom dere, Linni?

- Det svarer jeg ikke på, forteller Linni via sms litt senere.

Linni ønsker heller ikke svare på hva hun tenker om spekulasjonene som oppstår i kjølvannet av et slikt innlegg.

- Jeg vil ikke si mer om denne saken, det som står på bloggen min er det jeg sier. Hva folk skriver i kommentarfeltet, det driter jeg i, erkjenner den populære glamourmodellen.

Fredag la Meister ut et nytt innlegg på den samme bloggen. I innlegget skriver hun at hun fredag skal ta bilder og gjøre et intervju for et blad. Samtidig skriver Linni at Bernhard skal ut med guttene fredag kveld, og at hun selv skal være hjemme med lille Dennis. Julen skal de feire i Snertingdalen, skriver hun.

«Vi feiret jo med min i fjor. Har aldri feiret jul uten familien min før, så det blir første gang i år, men jeg har jo lagd en egen familie», medgir hun.

Heller ikke Bernhard Berntzen ønsker overfor Seher.no å kommentere hva som har skjedd.
 
- Nei, det ønsker jeg ikke kommentere, sier han til Seher.no.

Linni og Bernhard har denne høsten vært å se i TV 2 Bliss-programmet «Linni».

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: Gruer seg til sønnen får vite om sexvideoen