Dette nekter Hellstrøm å spise

Her går grensen for Eyvind Hellstrøm. Se video.

USPISELIG: - Kamskjellene ser mest ut som isbiter, sier Eyvind Hellstrøm og konkluderer med at han ikke tør å ta sjansen på å spise sushien han får servert i Nydalen.  Foto: TV 3
USPISELIG: - Kamskjellene ser mest ut som isbiter, sier Eyvind Hellstrøm og konkluderer med at han ikke tør å ta sjansen på å spise sushien han får servert i Nydalen. Foto: TV 3 Vis mer
Se video nederst i saken!

SEHER.NO: Eyvind Hellstrøm (61) har både sett og smakt mye rart gjennom de to første sesongene av TV3-suksessen «Hellstrøm rydder opp», men ett sted går grensen selv for mesterkokken.

I premieren på den tredje sesongen, som sendes torsdag kveld, nekter han nemlig helt å smake på sushien han får servert på restauranten «Nydalen Eat» i Oslo.

- Det ser tørt og kjedelig ut, tunfisken er brun i kantene. Sushi er ikke å spøke med! Før jeg spiser, så vil jeg gjerne se Sushi-kjøkkenet, sier en bestemt Hellstrøm til stedets daglige leder. 

Magefølelsen til kjendiskokken blir ikke bedre av å se råvarene.

- Dette ser ikke bra ut! Laksen er fryseskadet, mest sannsynlig har den vært frossen flere ganger, og kamskjellene ser mest ut som isbiter. Det er ikke mye sushikunst bak den disken der, sier Hellstrøm sarkastisk.

- Jeg tror jeg rett og slett skal finne meg noe annet å spise, konkluderer han før han dytter matfatet til side.

Og Hellstrøm er ikke den eneste som klager på maten på den asiatiske restauranten. Servitørene får til og med klagebrev fra tidligere gjester, restauranten blir tommere og tommere og når alle i Nydalen har lunsjpause - tar også de ansatte lunsjpause og sperrer dørene.

- Hvordan kan dere ha restaurant i Nydalen og ikke åpne for lunsj? Det skjønner ikke jeg. Hele Nydalen løper rundt for å finne et spisested. Ikke har dere gjester formiddag, ikke har dere gjester ettermiddag, dere sitter bare og spiser selv, hvordan skal dere tjene penger på det da, sier Hellstrøm i den svært følelsesladde episoden.

Se «Hellstrøm rydder opp» på TV3 torsdager 20.30. Finn dine favorittprogrammer i Seher.nos TV-guide her.


Bli fan av Seher.no på Facebook her!

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901. 

LES MER:
Dette har Hellstrøm lært[obj:media:8873]
[obj:media:8871]