«Sophie og Fetisha»:

Dette nekter de å svare på

Influenseren overså glatt Se og Hørs kritiske spørsmål.

TILBAKE: Fetisha Williams og Sophie Elise Isachsen er tilbake med ny podkast. Enkelte ting holder de seg likevel fremdeles tause om. Foto: Xin Li
TILBAKE: Fetisha Williams og Sophie Elise Isachsen er tilbake med ny podkast. Enkelte ting holder de seg likevel fremdeles tause om. Foto: Xin Li Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Torsdag kom den nye versjonen av «Sophie og Fetisha»-podkasten. Influenserne Sofie Elise Isachsen (28) og Fetisha Williams (29) har nemlig startet på nytt, etter at samarbeidet med NRK gikk i vasken.

I den nye episoden tar de for seg flere spørsmål fra følgerne, blant annet om den siste tiden og stormen de har stått i.

Det er likevel flere ting de har valgt å ikke snakke om.

Sophie Elise Isachsen fikk hard kritikk for et bilde hun publiserte på sosiale medier, som blant annet førte til et avsluttet samarbeid med NRK. Nå snakker hun om bråket i en ny podkast med makker Fetisha Williams. Hele episoden kan du høre her: https://open.spotify.com/show/4MHOKrBn1Izynw9cORGAE8 Vis mer

Nevnte ikke bildet

Da den ferske episoden, med navnet «Sannheten», ble sluppet natt til torsdag, var det flere som ventet spent på om de kom til å uttale seg noe om utgangspunktet for rabalderet. Pressen var blant de som trolig var mest spent, men også trofaste fans satt klare for å lytte.

I episoden forteller de to influenserne om hvorfor ikke valgte å stille i «Debatten», om en samtale Isachsen skal ha hatt med Kringkastingssjef Vibeke Fürst Haugen (54) i forkant av «Debatten», om systemet i NRK-toppen de mener ikke har behandlet saken ryddig og at de bare har gjort jobben sin.

Sophie Elise gjestet Motepolitiet Live og delte detaljer fra blogg-perioden. Video: Jenny Emilie Aas/Håvard Bjørnerem/Dennis Appelong/Se og Hør. Vis mer

De snakker også om hva slags konsekvenser Isachsen har fått, hvordan Williams har hatt det i perioden og redsel for å havne tilbake til pillemisbruk.

Det de ikke snakker om, er bildet som startet hele diskusjonen. De nevner heller ikke Nora Haukland på bildet.

Dette vil hun ikke svare på

Se og Hør fikk et intervju med Sophie Elise, hvis egentlige navn er Sofie Steen Isachsen, i forbindelse med podkastslippet. Det er et av de første intervjuene hun har gjort etter skandalen.

Det hele har utgangspunkt i at hun delte et mye omtalt bilde på Instagram, sammen med Nora Haukland, hvor sistnevnte holdt en pose med noe hvitt i i hånden.

Sophie Elise gjestet Motepolitiet Live med Jan Thomas og fortalte historien bak dette bildet. Video: Jenny Emilie Aas/Håvard Bjørnerem/Dennis Appelong/Se og Hør. Vis mer

I forbindelse med intervjuet stilte Se og Hør influenseren en rekke spørsmål. Hun valgte derimot bare å svare på de som omhandlet podkasten. Dette er spørsmålene hun ikke ønsket å svare på:

  • Kommer dere til å snakke noe om «venninnen på bildet», eller føler dere at dere er ferdige med hele situasjonen?
  • Hvordan har den siste perioden vært for dere å stå i?
  • Ble det lagt noen føringer fra NRK side om hva dere kunne snakke om i podkasten, eller hadde dere noen regler å forholde dere til?
  • Hvorfor valgte dere å holde dere tause så lenge? Var det noe NRK krevde av dere?
  • Føler dere på en slags skyldfølelse overfor de lytterne som sier at de er lei seg over denne situasjonen?
  • Forstår dere noe av kritikken som har kommet?

Ingen av spørsmålene ble besvart. Se og Hør fikk heller ikke Fürst Haugen i tale, etter å ha stilt spørsmål om hva hun tenker om Isachsens opplevelse.

Nytt på Nytt gjorde endringer i sendingen etter at Sophie Elise Isachsen trakk seg ut av NRK-samarbeidet. Bilder fra NRK. Vis mer

LES OGSÅ: - Et enormt press

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer