Dette misliker Siennas familie sterkt

Sist endte forlovelsen da Jude var utro med barnevakten.

- VIL INTEGRERE JUDE I FAMILIEN: Sienna Miller vil inkludere Jude Law i familien sin, for andre gang. Svigers er naturligvis skeptiske. Foto: All Over Press
- VIL INTEGRERE JUDE I FAMILIEN: Sienna Miller vil inkludere Jude Law i familien sin, for andre gang. Svigers er naturligvis skeptiske. Foto: All Over Press Vis mer
SEHER.NO: Jude Law (37) og Sienna Miller (27) brøt i 2005 forlovelsen, etter at Jude innrømmet å ha vært utro med en barnevakt.

Men de siste par månederne har kjærligheten igjen slått gnister mellom dem, og paret tilbragte blant annet juleferien sammen på Barbados.

Etter ferien deres på Barbados, tilbringer nå Jude og Sienna tid sammen i hennes hus i Gloucestershier

- Sienna er seriøs med tanke på Jude, og han planlagt en intim helg. Helgen vil inkludere middag hos hennes søster Savannah, i et hus som ligger like i nærheten. Sienna vil integrere Jude i familien på nytt, forteller en kilde til DailyMail.

Men Siennas familie er, forståelig nok, skeptisk til å ta Jude inn i familien igjen.

Så en hjertelig velkomst blir det nok ikke...

Paret startet romansen når de møttes på settet til filmen "Alfie" i 2004, og nå hevder The Sun at Jude er klar for å fri igjen.

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.   

LES OGSÅ: Bikini-bommert på Barbados