Dette misliker Obama

Søstrene Kardashian faller ikke i god jord hos presidenten.

MØTE: President Barack Obama hilser på Khloe Kardashian da hun var på besøk i Det hvite hus, da Los Angeles Lakers vant NBA. Men Obama har lite til overs for Khloe og hennes søstre på TV. Foto: Stella Pictures
MØTE: President Barack Obama hilser på Khloe Kardashian da hun var på besøk i Det hvite hus, da Los Angeles Lakers vant NBA. Men Obama har lite til overs for Khloe og hennes søstre på TV. Foto: Stella Pictures Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Malia (13) og Sasha (10) Obama må ikke tro at pappa Barack Obama (50) ikke har full oversikt over hva de ser på TV selv om han er opptatt med å være presidenten av USA.

For den nybakte 50-åringen har nemlig ingenting til overs for døtrenes yndlings-TV-show «The Kardashians» forteller kona Michelle Obama (47) til nettstedet iVillage.

- Barack liker ikke at de ser på «The Kardashians», forteller hun.


Selv om førstedamen også er streng når det kommer til fjernkontrollen, har hun et litt mildere syn enn ektemannen på saken.

- Jeg tenker at de kan se litt på det, og så kan vi sette oss ned når programmet er ferdig og diskutere hva de akkurat så. Hva de lærte av å se på TV-programmet, og hvis de sier det riktige, som for eksempel at «det vi så akkurat nå var helt tullete» da tenker jeg at ok, la gå, sier Michelle.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: - Jeg er ei forbanna megge

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer