Prins Harry og Kate Middleton:

Dette mener Kate om Harrys nye kjæreste

Prinsens svigerinne åpner seg om den blomstrende romansen. 

STØTTER SVIGERBROREN: Kate Middleton skal ifølge en kilde være svært fornøyd med at prins Harry endelig har funnet kjærligheten. Foto: NTB scanpix
STØTTER SVIGERBROREN: Kate Middleton skal ifølge en kilde være svært fornøyd med at prins Harry endelig har funnet kjærligheten. Foto: NTB scanpix Vis mer
Publisert

SEOGHØR.NO: For litt over en uke siden begynte romanseryktene mellom prins Harry (32) og «Suits»-stjernen Meghan Markle (35) å svirre.

For en uke siden valgte det britiske hoffet å bekrefte forholdet. Det gjorde Kengsington Palace via en offisiell uttalelse, der de måtte fortelle at Meghan var lei av hets fra britiske tabloidaviser og -magasiner.

Den amerikanske skuespilleren har nemlig vært utsatt for mye hets etter at hun ble koblet med den britiske prinsen.

Til og med hennes egen halvsøster, Samantha Markle, uttalte forrige uke overfor den britiske avisen The Sun at Meghan ikke egner seg som medlem av den britiske kongefamilien

Får støtte av Kate

På tross av hets og negative kommentarer, står det nyforelska paret sterkt i stormen.

Nå har de fått sin velsignelse fra et annet hold i familien, nemlig fra hertuginne av Cambridge Kate Middleton (34).

Artikkelen fortsetter under bildet.

STØTTER SVOGEREN: Hertuginne Kate skal være svært lykkelig på prins Harrys vegne. Forrige uke ble det bekreftet at han hadde funnet kjærligheten med den amerikanske skuespilleren Meghan Markle. Foto: Aurore Marechal/ABACAPRESS.COM, NTB scanpix 
STØTTER SVOGEREN: Hertuginne Kate skal være svært lykkelig på prins Harrys vegne. Forrige uke ble det bekreftet at han hadde funnet kjærligheten med den amerikanske skuespilleren Meghan Markle. Foto: Aurore Marechal/ABACAPRESS.COM, NTB scanpix  Vis mer

Kate er gift med prins William (34), og blir dronning dersom prins Charles (68) dør før sin mor, regjerende dronning Elizabeth II (90).

Den 34 år gamle skjønnheten skal være henrykt over forholdet til svogeren sin. Ifølge en kilde New Zealands Womans's Day har pratet med, som Daily Mail har gjengitt på sine nettsider, stråler hertuginnen av lykke på Harrys vegne.

- Kate er henrykt over at Harry har funnet en kjæreste som virker som en han kan beholde, sier innsidekilden til den newzealandske magasinet.

Kilden forteller videre at Kate alltid har ønsket det beste for svigerbroren sin, og at Meghan virker som en god match for ham.

AMERIKANSK SKJØNNHET: «Suits»-stjernen Meghan Markle har kapret den britiske prinsens hjerte. Det fikk hun såpass mye hets for at kongehuset måtte gi ut en pressemelding der de ba folk om å la den amerikanske skuespilleren være i fred. Foto: Evan Agostini/Invision/AP, NTB scanpix 
AMERIKANSK SKJØNNHET: «Suits»-stjernen Meghan Markle har kapret den britiske prinsens hjerte. Det fikk hun såpass mye hets for at kongehuset måtte gi ut en pressemelding der de ba folk om å la den amerikanske skuespilleren være i fred. Foto: Evan Agostini/Invision/AP, NTB scanpix  Vis mer

Kate skal ifølge kilden gjøre alt hun kan for å støtte Meghan nå, ettersom hun selv godt vet hvordan det er å komme inn i kongefamilien.

Daily Mail skriver at de har forsøkt å komme i kontakt med Kensington Palace for å få en kommentar, men at de ikke har svart.

Avisen legger vekt på at Kate utvilsomt kan være en god venninne for Meghan å få nå, fordi hun godt vet hvordan man takler ekstreme mengder med oppmerksomhet fra media.

Felles interesser

Harry skal ha møtt den flotte brunetten i Toronto i mai, og siden skal det ha oppstått gnister mellom dem.

Meghan skal ha begynt å følge Harry i sosiale medier i midten av sommeren, og delte i sommer blant annet et bilde av Buckingham Palace på sin Instagram-konto.

Det kan hende at duoen vandret forelsket rundt i London under Europa-besøket hennes.

- Han er lykkeligere enn han har vært på flere år. De snakker med hverandre ukentlig og setter pris på hverandres selskap. De elsker å se hverandre og det er definitivt god kjemi mellom dem, sier en kilde nær paret til de to britiske tabloidavisene.

Det er nok ikke bare Meghans utseende som har tiltrukket den britiske prinsen. US Magazine påpeker at begge har interesser innenfor veldedig arbeid, en faktor som sikkert diskuteres med engasjement dem imellom.

Stresser ikke med barn

Før forholdet med den amerikanske skuespilleren ble bekreftet forrige uke, hadde Harry vært singel siden forholdet med Cressida Bonas tok slutt i 2014.

Det er en kjent sak at han har vært en villstyring gjennom hele oppveksten. Sjarmøren har er sterkt ungkarsrykte på seg, men har de siste årene jobbet hardt med veldedighetsarbeid.

Tidligere i år åpnet derimot Harry seg om tankene rundt det å stifte sin egen familie.

Artikkelen fortsetter under bildet.

NY KJÆRESTE: Sjarmørprinsen Harry fant lykken med tv-stjerna Meghan Markle. Hun er kjent fra blant annet serien «Suits». Foto: NTB scanpix
NY KJÆRESTE: Sjarmørprinsen Harry fant lykken med tv-stjerna Meghan Markle. Hun er kjent fra blant annet serien «Suits». Foto: NTB scanpix Vis mer

- Det har vært stunder gjennom livet, spesielt når vi har reist utenlands, at jeg har tenkt: «Jeg vil gjerne ha barn nå med en gang». Og andre ganger graver jeg hodet i sanden og tenker: «Ok, jeg vil ikke ha barn!», fortalte han til People Magazine.

- Jeg har ikke noe hastverk. Og jeg kan fortelle deg at noen ganger har jeg virkelig ikke ønsket meg barn i det hele tatt, fortsatte han.

Men prinsen påpekte at det ikke har noe med hans lille nevø eller niese å gjøre.

- Nei, jeg har faktisk noen kamerater som har barn, og etter å ha vært sammen med dem lander føttene mine på jorda igjen.

LES OGSÅ: - Lykkeligere enn på flere år

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer