Tone og Lene fra «Farmen» 2018:

Dette mener han egentlig om avsløringen

Kjetil Nørstebø (28) reagerer på meddeltakernes hemmelighold.

TV-TRIO: «Farmen»-deltakerne Tonje Frøystad Garvik (29), Kjetil Nørstebø (28) og Lene Sleperud (29) fikk et nært forhold inne på tv-gården. Overfor Se og Hør erkjenner Nørstebø at mye forandret seg etter jentenes kjæresteavsløring. Foto: Alex Iversen / TV 2
TV-TRIO: «Farmen»-deltakerne Tonje Frøystad Garvik (29), Kjetil Nørstebø (28) og Lene Sleperud (29) fikk et nært forhold inne på tv-gården. Overfor Se og Hør erkjenner Nørstebø at mye forandret seg etter jentenes kjæresteavsløring. Foto: Alex Iversen / TV 2 Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Så var dagen kommet. Etter å ha holdt forholdet sitt hemmelig på «Farmen» i nærmere åtte uker, slapp Tonje Frøystad Garvik (29) og Lene Sleperud (29) omsider katta ut av sekken på tampen av kveldens episode.

Jentene valgte å fortelle at de er kjærester overfor Kjetil Nørstebø (28) og Karianne Sissener Amundsen (27), deltakerne de har fått best kontakt med, etter å ha fått vite om «Torpet»s eksistens.

FÅR VITE SANNHETEN: Karianne Sissener Amundsen og Kjetil Nørstebø blir filmet i sannhetsøyeblikket. Foto: TV 2
FÅR VITE SANNHETEN: Karianne Sissener Amundsen og Kjetil Nørstebø blir filmet i sannhetsøyeblikket. Foto: TV 2 Vis mer

- Da vi skjønte at en utslått deltaker ville komme tilbake til «Farmen», som mest sannsynlig visste om vår relasjon, ble det umulig å holde på hemmeligheten lenger, forteller Lene Sleperud til Se og Hør.

- Godt gjort

På tv får både Nørstebø og Amundsen bakoversveis av kjæresteavsløringen. Særlig førstnevnte reagerer med sjokk.

- Med all respekt så er vel jeg den viktigste oppi det her. Selv om det var kult å få vite at de er kjærester, ble jeg helt satt ut, forteller Nørstebø til Se og Hør.

Halvannen måned etter innspillingen synes 28-åringen det er urovekkende å tenke på at han, gjennom to måneder, delte mange personlige ting med kjæresteparet - uten å få vite om deres relasjon.

- Her har vi gått oppå hverandre i flere uker og fortalt hverandre masse om hverandres privatliv. Likevel klarer de å unngå å fortelle meg det, og i stedet finne på ting. Det er godt gjort, sier Nørstebø.

VISER FØLELSER: Lene og Tonje kliner til foran Kjetil og Karianne etter avsløringen. Foto: TV 2
VISER FØLELSER: Lene og Tonje kliner til foran Kjetil og Karianne etter avsløringen. Foto: TV 2 Vis mer

Kameralinsene på årets «Farmen»-gård har ved flere anledninger fanget opp øyeblikk som antyder at 28-åringen har et godt øye til både Garvik og Sleperud. Førstnevnte fortalte riktignok tidlig om sin legning til Nørstebø.

- Ikke forelsket

- Jeg ble aldri forelsket i noen av dem, den greia der er tv-skapt, medgir 28-åringen i dag.

- Slo det deg aldri at det kunne være noe mellom dem?

- Allerede under første innspillingsdag oppdaget jeg at begge hadde samme armbånd. Jeg tok det opp med dem litt seinere, men de greide å ro seg unna. Jeg slo meg derfor til ro med det. I det øyeblikket jeg vite om hemmeligheten deres, var det riktignok et puslespill som falt på plass.

- Føler du deg lurt?

- Jeg vil ikke dra det så langt som å påstå det, for jeg så allerede på dem som et tospann. Men det er ingen tvil om at de har hatt en klar konkurransefordel ved å være kjærester, sier han.

Saken fortsetter under videoen.

DÅRLIG BEHANDLET: Farmen-deltaker Andrea Badendyck mener hun ble behandlet dårlig av Irene fra årets sesong. Video: Miriam Bakkejord Vis mer

Tonje Frøystad Garvik og Lene Sleperud forteller til Se og Hør at de forstår Nørstebøs reaksjon.

Angrer ikke

- Hvis vi hadde blitt kjent med Kjetil utenfor «Farmen», hadde vi fortalt ham det på sekundet. Men der inne var han veldig konkurranseinnstilt, og vi var livredde for å bli dolka i ryggen eller miste hverandre, sier Garvik, før kjæresten supplerer:

- Det var også ting han ikke fortalte oss, som at han saboterte et av ukesoppdragene, for eksempel. Vi angrer ikke på at vi holdt det hemmelig såpass lenge, begge er jo fortsatt med på «Farmen» i dag.

Da Dagbladet møtte kjæresteparet tidligere i høst, la de ikke skjul på at hemmeligholdet har skapt reaksjoner innad i «Farmen»-gjengen.

- Det handler jo om at vi har hatt en klar fordel, så de negative tilbakemeldingene var som forventet. Noen følte seg kanskje litt lurt, fortalte Sleperud, før kjæresten la til:

- Vi valgte å skjule forholdet vårt der inne i frykt for å miste hverandre, og angrer ikke på den avgjørelsen. Hvis vår relasjon hadde vært kjent helt fra begynnelsen, er jeg sikker på at en av oss hadde røket ut tidlig. Vi håper valget vårt er tilgitt, sier hun.

Frustrerende

Å være innestengt sammen på et lite innspillingsområde, uten å kunne vise at man er kjærester, har naturlig nok vært en prøvelse for det jevnaldrende paret. Samtidig minket frustrasjonen i takt med tida, forteller Tonje.

- Jo lenger vi kom ut i det, jo mer intime ble folk med hverandre. Det dro vi stor nytte av. Etter hvert kunne vi nesten oppføre oss som kjærester, uten at folk faktisk forsto det, sier hun.

Konkurransen begynner å tilspisse seg på årets «Farmen»-gård, der finalen bare er tre uker unna. Søndag kveld var det trønderen Irene Halle (35) som måtte takke for seg, i en svært tårevåt tv-exit.

LES OGSÅ: Svarer på romanseryktene

SOM TO DRÅPER VANN: Nikolai og Markus Aspen (23) er eneggede tvillinger, og blir stadig forvekslet med hverandre. Likheten har bydd på noen ekstra utfordringer etter at førstnevnte dukket opp på «Farmen». Reporter: Miriam Bakkejord. Video: Helén Skogstad Vis mer

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer