Khloé Kardashian og Tristan Thompson:

Dette mener familien om bruddet

Khloé Kardashian skal ha brutt med Tristan Thompson igjen.

- BRUDD: Tidligere denne uken ble det kjent at Khloé Kardashian hadde brutt med Tristan Thompson - igjen. Foto: Khloekardashian/Instagram
- BRUDD: Tidligere denne uken ble det kjent at Khloé Kardashian hadde brutt med Tristan Thompson - igjen. Foto: Khloekardashian/Instagram Vis mer
Publisert

Dette året har så langt representert slutten på flere epoker for Kardashian-familien. Ikke bare ble aller siste episode av «Keeping Up With the Kardashians» sendt på tv i midten av juni - i februar ble det også kjent at Kim Kardashian (40) hadde søkt om skilsmisse fra Kanye West (44).

Det skulle imidlertid vise seg å ikke være det eneste samlivsbruddet for familien. Nylig ble det nemlig kjent at også Khloé Kardashian (36) har brutt med kjæresten Tristan Thompson (30).

Nyheten kom nesten samtidig som den siste «Keeping Up»-episoden, der Khloé bekrefter til programleder Andy Cohen (53) at hun hadde tatt Tristan tilbake. Det etter flere utroskapsskandaler.

Man har i flere anledninger, senest i siste episode av realityserien, sett at familien til Khloé er positive til forholdet med Tristan. De skal likevel støtte bruddet, ifølge ET Online.

Den er duket for aller siste episode av «Keeping up with the Kardashian», og der forteller Kim Kardashian hvorfor hun vil skilles. Video: Hayo via TV 2 play Vis mer

Ville være stille

Kilder som har snakket med nettstedet hevder at bruddet ikke er helt ferskt, men at familien forsøkte å være stille - da det på samme tid var mye presse rundt realityprogrammets reunion-episode med nevnte Andy Cohen.

- Men de alle mener at bruddet er bra og sunt for Khloé, og de støtter henne, sier kilden.

Det fortelles videre at Khloé og Tristan nå er helt ferdige romantisk. Bruddet kommer kort tid etter at nye utroskapsrykter nådde mediene.

- De konstante ryktene om utroskap var vanskelig for Khloé. Samtidig var det vanskelig for henne at det ikke ble noe med surrogatmoren hun hadde funnet. Khloé føler at alt faller på henne og hun klarte det ikke mer, hevder kilden overfor ET Online.

Det opplyses videre at forholdet derfor ble avsluttet for Khloés mentale helse, og at de går tilbake til å dele ansvaret for datteren, uten et romantisk forhold.

FERDIG: I den nyeste episoden av «Keeping up with the Kardashian» forteller familien til produksjonen at det ikke blir flere sesonger. Video: TV 2 Vis mer

Planlegger nytt barn

Helt frem til i år har Khloé og Tristan samarbeidet godt om datteren True (3). I fjor ble det kjent at paret, selv om de på tidspunktet ikke var sammen, ønsket et nytt barn sammen.

Prosessen er riktignok dokumentert i familiens realityprogram, der det ble kjent at Khloé ikke vil kunne bære frem enda et barn selv, uten store sjanser for komplikasjoner. Derfor har duoen sett etter en surrogatmor, ifølge Us Weekly.

Om de vil fortsette prosessen nå som de har brutt igjen, er uvisst.

Bekreftet neseoperasjon

Det er liten tvil om at Khloé og hennes forhold til Tristan har stått i fokus de seneste sesongene av «Keeping Up». Realitystjernen har likevel fått oppmerksomhet også utenfor tv-ruten, mye på grunn av sitt ytre.

Det har nemlig vært en årelang debatt rundt Khloés utseende, og hvorvidt hun har lagt seg under kniven eller ikke. Spesielt nesen hennes har skapt debatt, da flere mener bilder fra flere år tilbake kan bevise at den blant annet er smalere.

Frem til nå har ikke Khloé bekreftet operasjonsryktene. I siste episode av «Keeping Up» bekrefter hun imidlertid det «alle» har lurt på.

OPERASJON: Khloé Kardashian innrømmer hva hun har gjort med ansiktet. Bilder fra HayU hos TV 2 play. Vis mer

- Alle sier: «Å herregud, hun har operert ansiktet sitt for tredje gang» [ …]. Men jeg har bare tatt én neseoperasjon, av Dr. Raj Kinodia, sier realitystjernen, som forklarer at folk har blitt opprørt fordi hun tilsynelatende ikke har snakket åpent om neseoperasjonen tidligere.

36-åringen hevder at hun aldri har fått spørsmål om nesen sin før Andy Cohen brakte temaet på bane under, og at det skal være grunnen til at innrømmelsen ikke har kommet tidligere.

LES OGSÅ: Prins Harry tatt i tittelbløff

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer