- Dette måtte jeg mase meg til

På tredje forsøk fikk John Brungot ja til bløtkakestunt.

SEOGHØR.NO: Onsdag kveld ble den tredje episoden av årets «Allsang på grensen» spilt inn på Fredriksten festning i Halden. Denne uken er det komiker John Brungot (36) sin tur til å være gjesteprogramleder. Han hadde forberedt en helt spesiell åpningssketsj.

Med god hjelp fra sin komiker-venninne Else Kåss Furuseth (32), som satt blant publikum, dyppet han ansiktet i en bløtkake før han introduserte tv-seerne for første artist.

John avslører at TV 2 trengte litt ekstra overtalelse før de lot han gjennomføre stuntet.

- Første gang jeg foreslo idéen sa de: «Veldig morsom idé, men tror ikke det». Andre gang sa de: «Vi hører at du har lyst til dette, men vi føler at det blir litt rart». Men tredje gang sa de: «La oss gjøre det da». Så det var veldig bra, forteller John til Se og Hør etter innspillingen.

- Jeg tenkte jeg måtte «bjuda på» nå som det var Allsang igjen. Jeg ser ingen vits i å la være, legger han til med et smil.

Den populære komikeren har vært gjesteprogramleder på Allsang to ganger tidligere og forteller at det ikke alltid er like lett å få gjennomslag for alle idéene han kommer med.

- Sammenlignet med tidligere år hadde jeg det mest gøy i dag. Man tar det alltid et steg videre på Allsang. Jeg kommer med nye idéer og hvert år sier de sånn: «Nja, okay. Du får vel ta det med da», forteller den populære komikeren.

Hvordan var det å ha Else blant publikum?

- Det var veldig koselig. Hun kom helt på eget initiativ fordi hun ville se hva jeg holder på med her. Det vitner om god backup! Det er ikke så ofte hun kommer når jeg er alene ute på jobber, så da er det litt ekstra hyggelig når hun dukker opp.

«Allsang på grensen» sendes på TV 2 klokken 20.00 torsdag.