Kim Kardashian og Met-gallaen:

Dette måtte hun ofre for drømmekjolen

- Vi prøver å komme på en plan om hva vi gjør hvis uhellet er ute.

SMAL MIDJE: Kim Kardashian West presset seg inn i denne kjolen natt til tirsdag. Nå forteller hun hva det kostet. Foto: NTB Scanpix
SMAL MIDJE: Kim Kardashian West presset seg inn i denne kjolen natt til tirsdag. Nå forteller hun hva det kostet. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Den siste uken har den berømte MET-gallaen fått enorm oppmerksomhet i internasjonal presse. Natt til tirsdag ble store deler av verdens moteelite samlet i New York på gallaen som arrangeres av Vogue-redaktør Anna Wintour (69), og en rekke andre celebriteter, på vegne av kostymeinstituttet til Metropolitan Museum of Art.

De siste dagene har blant andre Kim Kardashian West (38) skapt en rekke overskrifter for antrekket sitt, og flere påpeker den sjokkerende smale midjen til realitystjernen.

Mange hevder nemlig at trebarnsmoren har fått fjernet ribbein for å få på seg korsettet, og for å komme inn i drømmekjolen fra Thierry Mugler.

Antrekket var så ekstremt at Kims personlige trener så seg nødt til å uttale seg om saken. Det skriver Cosmopolitan.

Artikkelen fortsetter nedenfor.

IKKE SJOKKERENDE: Mandagens røde løper er ikke første gang Kim har skapt overskrifter for antrekket sitt. Foto: NTB Scanpix
IKKE SJOKKERENDE: Mandagens røde løper er ikke første gang Kim har skapt overskrifter for antrekket sitt. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Hemmende korsett

Ifølge treneren kom 38-åringen seg inn i kjolen etter flere måneder med hardtrening, samt ved hjelp av et solid korsett.

Nå avslører Kim hva hun også måtte takle av fysiske prøvelser for antrekkets skyld - både før og under selve MET-gallaen.

I et nytt intervju med Vogue får man både se og forklart hvordan det hele ble til virkelighet. Overfor motemagasinet forteller «Keeping up with the Kardashians»-stjernen at det krevde sitt for å komme inn i det mye omtalte MET-antrekket.

- Anna, hvis jeg ikke sitter ned under middagen, så vet du hvorfor nå. Jeg kommer til å vandre rundt og mingle og snakke, men jeg kan nesten ikke sitte, sier Kim i videoen, mens hun halvveis sitter på kanten av en høy stol.

Artikkelen fortsetter nedenfor.

BARNEFRI: Også Kanye West var selvskreven gjest. Han hadde valgt et rimelig lettere antrekk enn kona. Foto: NTB Scanpix
BARNEFRI: Også Kanye West var selvskreven gjest. Han hadde valgt et rimelig lettere antrekk enn kona. Foto: NTB Scanpix Vis mer

- Ønsk meg lykke til. Jeg har ikke mulighet til å tisse på fire timer, så vi prøver å komme på en plan om hva vi gjør hvis uhellet er ute.

Med andre ord måtte det tas flere forholdsregler for realitystjernen, men alt later til å ha gått etter planen på den spesielle kvelden.

Artikkelen fortsetter nedenfor.

Ble hjemme

En som derimot ikke presset seg inn i en intrikat, rådyr designerkjole denne kvelden, var Kims yngre søster Khloé Kardashian (34). Hun glimret nemlig med sitt fravær under den stjernespekkede gallaen. Heller ikke Kourtney Kardashian (40) var med å kaste glans over den røde løperen i New York.

Artikkelen fortsetter nedenfor.

SOLID REPRESENTERT: Store deler av Kardashian-Jenner-klanen var på den spektakulære gallaen. Foto: NTB Scanpix
SOLID REPRESENTERT: Store deler av Kardashian-Jenner-klanen var på den spektakulære gallaen. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Selv om de to foreløpig ikke har kommentert hvorfor de ikke dukket opp, spekuleres det likevel heftig på sosiale medier om hva som kan være grunnen.

De to har nemlig aldri deltatt på MET-gallaen, og dette har fått ryktemølla til å gå. Spesielt siden både Kim Kardashian West (38), Kanye West (41), Kendall Jenner (23), Kylie Jenner (21), Travis Scott (28), Kris Jenner (63) og kjæresten til sistnevnte, Corey Gamble (38), var der.

Ifølge Daily Mail skal grunnen til Khloés fravær skyldes at hun ikke er berømt nok. Ifølge Radar Online, som også omtaler saken, er det selveste Wintour som skal ha droppet 34-åringen fra gjestelisten, fordi hun kun anser henne som en C-kjendis.

MET-GALLA: I natt var det duket for den årlige MET-gallaen der det knyttes stor spenning rundt antrekkene. Og heller ikke i år skuffet kjendisene. Vis mer

Som kjent deltok heller ikke Kourtney på gallaen, men det skal ha vært for å støtte lillesøsteren som ikke var invitert, ifølge Daily Mail. Det er derimot ikke kjent om Kourtney sto på gjestelisten selv.

Avisen skriver også at Khloé ikke har posert for Vogue ennå, noe både Kim, Kendall og Kylie har gjort. Det vites ikke hvordan moteredaktøren velger sine gjester, men det å ha posert for magasinet, skal være et stort pluss for å få en invitasjon.

Kim Kardashian var i 2013 den første i familien som ble invitert til den storslåtte festen.

LES OGSÅ: - Irriterende at han stjeler oppmerksomheten

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer