MINDRE VAKLENDE: - Nå har Jørgen tydeliggjort et konkret standpunkt, noe som sikkert gjør det vanskeligere for journalister å ringe ham. Han er nok ikke så vaklende som det jeg var, sier Stig Kjos om Jørgen Festervolls valg om å boikotte pressen. Foto: Anders Myhren/Seher.no
MINDRE VAKLENDE: - Nå har Jørgen tydeliggjort et konkret standpunkt, noe som sikkert gjør det vanskeligere for journalister å ringe ham. Han er nok ikke så vaklende som det jeg var, sier Stig Kjos om Jørgen Festervolls valg om å boikotte pressen. Foto: Anders Myhren/Seher.no Vis mer

- Dette må være en spøk, Jørgen

Stig Kjos takker nei til tilbudet han har fått fra årets ungkar.

Publisert
SEHER.NO: I slutten av april ble det kjent at det var Katinka Hellan (21) som falt best i smak for Jørgen Festervoll (30) i TVNorge-programmet "Ungkaren 20 vs. 40". Uka etterpå kom det også frem at de to har funnet tonen enda mer etter at TV-kameraene ble slått av.

Torsdag kunne Seher.no melde at 30-åringen nå boikotter pressen. I steden tilbyr han nå fjorårsungkar Stig Kjos (32) til igjen å overta stafettpinnen, Jørgen vil nemlig helst ikke at ordet "eks-ungkar" skal følge navnet hans.

Det tilbudet sier derimot Kjos plent nei til.

- Det første jeg tenker er at dette rett og slett må være en spøk fra Jørgens side. Selv har jeg vel heller ikke et stort ønske om å være linket til "Ungkaren" lenger, så vi har nok en lik oppfatning der, sier Stig til Seher.no.

Ingen av dem har altså lyst til en videre karriere i media etter å ha deltatt i det populære TVNorge-programmet. Likevel, Stig innrømmer at det finnes forskjeller mellom de to.

- Jeg har vel kanskje ikke like mye imot å bli kontaktet av pressen som det han har, forteller han.  

30-åringen fra Jessheim, som i mars ble en singel mann, tror derimot Festervoll gjorde et lurt valg ved å si at han ikke vil snakke om privatlivet sitt med Katinka gjennom aviser og andre medier.

Selv har Stig - sammen med eks-kjæresten Natalia - fått erfare kjendisnettstedenes knallharde hverdag.

- Nå har Jørgen tydeliggjort et konkret standpunkt, noe som sikkert gjør det vanskeligere for journalister å ringe ham. Han er nok ikke så vaklende som det jeg var. Forholdet mellom den nye "Ungkkaren"-paret har større forutsetninger for å kunne lykkes utenfor rampelyset, mener Stig Kjos

Samtidig understreker han at "Ungkaren"-kollegaen har vært med på noe som mange interesserer seg i.

- Det er mange som ser på "Ungkaren", og det var også derfor jeg valgte å gi noe til dem som fulgte med på TV, forteller han til Seher.no.

Har du et kjendistips? Tips oss på [email protected], eller ring vår tipstelefon 93076767.

LES OGSÅ:
- Vi kalte hverandre ikke kjærester

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer