«Funkyfam»:

Dette må du vite om «Funkyfam»

Hvorfor er Jørgine kjent, og hvor mange er de egentlig i familien? Her er det du trenger å vite om TV-serien.

FUNKY-FAMILIEN: Funkyfam er aktuell med ny sesong. Fra venstre Emil Massa Vasstrand, Trude Vasstrand, Noah Vasstrand, Jørgine Massa Vasstrand, Morten Sundli og Silas Massa Vasstrand. Foto: Morten Eik / Se og Hør
FUNKY-FAMILIEN: Funkyfam er aktuell med ny sesong. Fra venstre Emil Massa Vasstrand, Trude Vasstrand, Noah Vasstrand, Jørgine Massa Vasstrand, Morten Sundli og Silas Massa Vasstrand. Foto: Morten Eik / Se og Hør Vis mer
Publisert

I fire sesonger har seerne fått følge den energiske og sammensveisede «Funky»-familien i TV 2-serien «Funkyfam».

Serien gir et innblikk i hverdagen til en av Norges mest poulære familier som en rekke seere har kost seg med å følge.

Hvor kan man se «Funkyfam»?

Familien består av den profilerte treningsinfluenseren Jørgine Massa Vasstrand (33) og hennes ektemann Morten Sundli (32), og de fire barna Filippa (13), Sokrates (8), Milano (3) og Indigo Iro som er født tidligere i år.

FUNKYFAM: Hvem er best på fest, best likt og sterkest? La Funkyfam svare. Video: Jenny Emilie Aas/Reality Awards. Vis mer

Vasstrands tre brødre, tvillingene Emil og Silas Massa Vasstrand (24) og den yngste broren Noah Vasstrand (20) er også med i serien. Det samme er deres mor, Trude Vasstrand (58).

«Funkyfam» sesong fire kan ses på TV 2 Play og TV 2 Livsstil.

Serien hadde sesongpremiere 15. august, og det kommer nye episoder fra mandag til onsdag hver uke. Hele sesongen består av totalt 21 episoder.

Familien - hvem er hvem?

Det er en stor familie, og det er lett å bli forvirret hva gjelder hvem som bor hvor og hvem som heter hva. Derfor har Se og Hør forsøkt å sette opp dette på en enkel og oversiktlig måte.

Jørgine Massa Vasstrand og Morten Sundli er gift. De bor i en enebolig på Jessheim sammen med barna Filippa og Sokrates, som Jørgine har fra et tidligere forhold, og deres to felles barn Milano og Indigo Iro.

I samme hus bor også familiens to hunder, alaska huskyene Trym og Tyra.

I Oslo bor tvillingene Emil og Silas Massa Vasstrand. De er brødre av Jørgine, og dermed også barnas onkler. Emil og Silas sine kjærester blir også å se i den nye sesongen av «Funkyfam».

«FUNKYFAM»: Det ble tårevått da Trude Vasstrand ble nødt til å avlive hunden sin. Reporter: Nora Skavhaug. Video: Luna Lea/ TV 2. Vis mer

De to siste profilene i serien bor i Ålesund - nemlig den yngste broren Noah Vasstrand og søsknenes mor, Trude Vasstrand.

Også i dette huset bor det en hund. I starten av sesongen er det alaska hyskyen Alaska, som måtte avlives grunnet sykdom. I februar delte imidlertid Trude at hun hadde fått seg ny hund av samme rase, som hun har gitt navnet Freke.

Hvorfor er «Funkygine» kjent?

Det var i 2013 Jørgine begynte å legge ut treningsvideoer. Så begynte hun å blogge under navnet «Funkygine». Etter hvert vokste bloggen, Instagram-kontoen og YouTube-kanalen og «Funkygine» kunne kalle seg en av Norges største treningsinfluensere. Nå har hun over 650 000 følgere på Instagram.

Og resten er historie, kan man vel si.

PÅ SKJERMEN IGJEN: Det er premiere på fjerde sesong av «Funkyfam» på TV 2 PLAY, og vi har tatt en prat med Morten Sundli og Jørgine Massa Vasstrand om litt av det vi får møte på denne sesongen. Video: Luna Lea. Reporter: Nora Skavhaug. Vis mer

Familien tok også steg inn i rampelyset, og i 2019 kom første sesong av «Funkyfam». Her fikk - og får - seerne fikk bli med inn til den halvt italienske familien som har et nært bånd til hverandre.

Hva får man se i «Funkyfam»?

Spørsmålet er snarere heller hva man ikke får se i «Funkyfam».

I serien slipper den sammensveisede familien seerne tett på hverdagen sin, både filmet av et kamerateam og av dem selv.

I sesong tre fikk seerne blant annet være vitne til tiden før graviditeten med deres ynsgte sønn, hvor Jørgine er ærlig med ektemannen om at hun ikke ønsker å gå gravid og få et barn til.

I juli i fjor kom imidlertid nyheten om at hun ventet sitt fjerde barn, og i starten av sesong fire tok de med kameraene inn på sykehuset da sønnen Indigo Iro ble født.

FØDSEL: I den nyeste sesongen av «Funkyfam» får seerne være med når Jørgine Massa Vasstrand føder sitt fjerde barn. Reporter: Nora Skavhaug. Video: Luna Lea/TV 2. Vis mer

- Jeg tror folk tenker at vi har null privatliv, at det er kameraer hele tiden og at vi deler absolutt alt. Det er på ingen måte sånn. Vi deler litt av livet vårt og kanskje litt de store linjene, har Jørgine uttalt til TV 2, og la til at hun føler at de utenom det lever et normalt liv som ikke kommer på TV.

LES OGSÅ: «Rådebank»-stjernen om sjokkforvandlingen

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer