- Dette må de tåle

«Skal vi danse»-dommerene har ingen sympati med kjendisenes mannefall.

SEOGHØR.NO: Flere av årets «Skal vi danse»-deltagere har slitt med skader. Noen har også følt presset så hard på kroppen at de har valgt å trekke seg fra programmet. Hendelsene har resultert i at programmet har fått kallenavnet «Skal vi skades».

Først trakk Tom Nordlie (51) seg på grunn av helsemessige årsaker. Rein Alexander (41) kom inn som erstatter, men denne uken måtte også han kaste inn håndkle.

UTE AV DANSEN: Marianne Sandaker har mistet sin andre dansepartner i løpet av årets "Skal vi danse"-sesong, etter at først Tom Nordlie og nå Rein Alexander skal ha sagt stopp. Foto: Stella Pictures
UTE AV DANSEN: Marianne Sandaker har mistet sin andre dansepartner i løpet av årets "Skal vi danse"-sesong, etter at først Tom Nordlie og nå Rein Alexander skal ha sagt stopp. Foto: Stella Pictures Vis mer

Andre deltagere som Linda Johansen (46) og Eli Hagen (65) har også skadet seg under tiden på dansegulvet. Mens Hotel Cæsar-stjernen Kim Daniel Sannes (27) har måtte ta en pause fra såpeserien fordi påkjenningen ble for stor.

«Skal vi danse»-dommerene Tor Fløysvik (63) og Trine Dehli Cleve (54) mener derimot ikke at deltagerene har noen grunn til å klage på treningsmengden.

- Nei, vi har hatt 90 deltagere hvor de fleste har tålt dette her. Dette må de være forberedt på. Det er en del av spillet. Det er klart at de ønsker å være spektakulære og ta det helt ut. Så det er klart det finnes en risiko. Men noen har jo snublet i fortauskanter og kjørt mopeder inn i en rundkjøring. Så det er ikke alt som har med «Skal vi danse» å gjøre, sier dommer Tor Fløysvik.

INGEN OVERRASKELSE: Trine Dehli Cleve og Tor Fløysvik mener at treningsmengden ikke bør komme som noen overraskelse på deltagerene. Foto: Martin Norderhaug
INGEN OVERRASKELSE: Trine Dehli Cleve og Tor Fløysvik mener at treningsmengden ikke bør komme som noen overraskelse på deltagerene. Foto: Martin Norderhaug Vis mer

Heller ikke den tidligere toppdanseren Trine Dehli Cleve har noen forståelse for deltagerenes mange skader og det store mannefallet.

- Nå er vi i sesong ni. De som sier: «Ja takk» til å være med i «Skal vi danse» vet absolutt hva de går til. Jeg tror ikke dette kommer som en overraskelse på noen av deltagerene, sier Cleve.

De to dommerene kommer likevel med noen tips til hvordan kjendisene skal kunne klare å komme seg gjennom konkurransen uten å måtte tilbringe så mange timer på sykesenga eller sidelinjen.

- Det er å trene litt allsidig. Prøv å legg inn tid til litt annen form for trening. Litt allsidig trening er alltid positivt for å forebygge skader, sier Trine

Før Tor legger til:

- Fokuser på god teknikk. De må finne balansen, så man ikke har uhell når det er glatt og man faller osv. En del av disse tingene er rett og slett dårlig teknikk.

LES OGSÅ:   - Går jeg til finalen så bleker jeg håret

UTE: Isabella Martinsen fikk ikke nok stemmer og røk ut av lørdagens «Skal vi danse».  Foto: Stella Pictures
UTE: Isabella Martinsen fikk ikke nok stemmer og røk ut av lørdagens «Skal vi danse». Foto: Stella Pictures Vis mer

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer