«Skal vi danse»:

Dette må de gjøre før hver sending

Jørgine Massa Vasstrand og Santino Mirenna har flere ting de må gjennom før de går ut på parketten - hver eneste gang.

FLERE RITUALER: Santino Mirenna og Jørgine Massa Vasstrand har flere ting de må gjennom før de danser. Foto: Rød løper
FLERE RITUALER: Santino Mirenna og Jørgine Massa Vasstrand har flere ting de må gjennom før de danser. Foto: Rød løper Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Det tynnes ut i «Skal vi danse»-rekkene. Nå gjenstår det bare tre par og til lørdag skal det avgjøres hvem som går hele veien til finalen.

De gjenværende kjendisene kjenner naturligvis på litt ekstra press i forkant av semifinalen, og trener nå for harde livet for å nå «Skal vi danse»-toppen.

To nervepirrende lørdager står for tur, og det er ingen tvil om at de som skal i ilden har litt ekstra puls før de går på parketten.

Avslører ritualer

Jørgine Massa Vasstrand (33) er den eneste kvinnelige kjendisen igjen, og overfor Se og Hør kan hun og dansepartneren Santino Mirenna (28) avsløre hva de må gjøre før det er deres tur til å danse - hver eneste lørdag.

Jørgine Massa Vasstrand med et akrobatisk stunt på «Skal vi danse: all stars», hvor hun hadde med seg Atle Pettersen som gjestedanser. Reporter: Sofie Losen. Video: Celina Moken / TV 2 Vis mer

- Vi har litt forskjellige ting, men vi gir hverandre en dobbel high five, og så gjør vi mye sånn her, forteller Vasstrand og viser til et helt unikt håndtrykk.

HÅNDTRYKK: Santino Mirenna og Jørgine Massa Vasstrand må alltid gjøre dette før de skal overbevise dommere og seere. Foto: Rød løper
HÅNDTRYKK: Santino Mirenna og Jørgine Massa Vasstrand må alltid gjøre dette før de skal overbevise dommere og seere. Foto: Rød løper Vis mer

- Jeg må ringe mamma for å få kyss, også må vi ringe tanten din, og jeg må ha smykket mitt, følger Mirenna kjapt opp og illustrerer også hva slags kyss det er snakk om.

Går ikke i glemmeboka

- Ja, herregud, vi har masse! poengterer Vasstrand.

Det viser seg at proffdanseren ikke bare trenger smykket sitt - men også armbåndet sitt.

- Og dere husker dette hver gang?

- Ja, vi gjør det, sier Vasstrand kontant.

RØK UT: Det var enda en ny deltaker som måtte forlate konkurransen i «Skal vi danse - All stars» på lørdag. Video: Celina Morken. Reporter: Sofie Losen. Klipp: Luna Lea. Vis mer

I en episode av «Dansebobla» har man også sett at Vasstrand under en sending tok armhevinger - i antrekket hun skulle ha på seg - rett før det var hennes tur.

Se og Hør konfronterer derfor influenseren om også dette er et ritual.

- Nei, det tror jeg de filmet den ene gangen jeg gjorde det, ler hun.

- La det skje

Aleksander Hetland (39) og Helene Spilling (25) har også visse ting de må ha gjort før de går på parketten.

- Børste skoene mine, forteller Spilling overfor Se og Hør.

- Jeg tar det litt fra idretten, at jeg prøver å se gjennom dansen og visualisere den, og så prøver jeg å ta en siste avsjekk med Helene og så gir vi hverandre en klem, sier Hetland og legger til:

GIKK VIDERE: Cengiz Al slapp med skrekken, og gikk videre til årets «Skal vi danse»-semifinale. Vis mer

- Også prøver jeg ikke å ikke tenke på dansen før jeg skal danse, og bare la det skje.

LES OGSÅ: Oppkalt etter dette

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer