Dette lover Datarock hvis de vinner

Bandet vil ha ny kroppskunst dersom de stikker av med seieren.

Publisert
Sist oppdatert
Datarock viser frem tatoveringene sine i videoen over! 

SEOGHØR.NO: Electropopbandet Datarock er noen av de mer etablerte artistene som deltar i den første delfinalen i Melodi Grand Prix. Lørdag står de på scenen i Steinkjer, der tre av deltagerne vil gå videre til finalen som finner sted i Oslo lørdag 9. februar. 

Datarocks energiske «The Underground» har blitt godt mottatt av publikum, og de var svært populære da de møtte fansen på det lokale kjøpesenteret i Steinkjer fredag kveld. Mange ville ha både klem og autograf. 

Bandmedlemmene er selvsagt lystne på seier og lover å gå drastisk til verks dersom de vinner i finalen. 

- Da tatoverer vi en Grand Prix-logo på foten, det lover vi, sier trommis Tarjei Strøm til Seoghør.no. 

Strøm og de andre bandmedlemmene lover å skape feststemning i Steinkjer lørdag kveld, og selv om de har vært lenge i bransjen hadde en seier betydd mye for de etablerte artistene.  

- Det kan ikke sammenlignes med noe vi noensinne har gjort. Det er så gigantisk! Jeg har utrolig lyst til å oppleve den absurde fantastiske festen. Det å kunne gjøre en opptreden som når ut til 350 millioner mennesker er vanvittig, sier vokalist Fredrik Saroea.

Han tror en eventuell seier kan sammenlignes med å vinne quiz-showet «Kvitt eller Dobbelt».

- Effekten blir som å vinne «Kvitt eller Dobbelt» på 1980-tallet. Det ville blitt helt skrullete, spøker Saroea. 


MGP-TV går på www.seoghør.no fra 19.30-19.55 hver lørdag under delfinalene og finalen. Det er Ingeborg Heldal som leder sendingen i studio før NRKs sending.LES OGSÅ: - Det hender jeg blir forvekslet med ham

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer