<strong>INTIME BETROELSER:</strong> Gwyneth Paltrow, Jane Fonda og Sarah Silverman avslører hva de liker under laknene.  Foto: All Over Press
INTIME BETROELSER: Gwyneth Paltrow, Jane Fonda og Sarah Silverman avslører hva de liker under laknene. Foto: All Over Press Vis mer

Dette liker de på soverommet

Hollywoods vakreste kvinner avslører sine mest intime hemmeligheter.

Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Mange kjendiser vil helst ikke snakke om sitt privatliv i media, men til den britiske TV-personligheten Amanda de Cadenet kommer de med svært private tilståelser.

Gwyneth Paltrow (39) har i mange år har vært gift med Coldplay-stjernen Chris Martin. På spørsmål om hvilke stillinger hun liker best, blir blondinen først forlegen før hun svarer.

- Jeg liker alle, sier hun ifølge
Perezhilton.

Komiker Sarah Silverman (41), som er gift med TV-stjernen Jimmy Kimmel (44), er litt mer kresen enn Gwyneth.

- Jeg liker å bli behandlet røft, og foretrekker misjonær!

Avsløringene kommer på TV-showet «The Conversation», der skuespiller Demi Moore er en produsentene.

Zoe Saldana (33), som nylig avsluttet et hett forhold til filmkjekkasen Bradley Cooper (37), sjokkerer med sine frittalende uttalelser.

- Misjonær er god og jeg liker å være på knærne. Jeg elsker å være på topp og jeg elsker sex på alle fire eller stående oppreist.  


På 1980-tallet ble skuespilleren Jane Fonda (74) kjent for sin flotte kropp i sine treningsvideoer. Hun er fortsatt svært sprek og avslører at hun fortsatt er svært aktiv på soverommet, til tross for en benprotese.

- Jeg er ganske fleksibel. Jeg kan knele, men det er ikke like komfortabelt for meg som før jeg fikk det falske kneet. Helst vil jeg ligge eller sitte på en sofa med mannen oppå meg.

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Dette får silikonryktene til å svirre  

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer