<strong>NØYTRAL:</strong> Vanligvis går Jennifer i nøytrale farger og kjoler som ikke avslører for mye. Nå viste hun kløft i en knallrød kjole. Foto: Stella Pictures
NØYTRAL: Vanligvis går Jennifer i nøytrale farger og kjoler som ikke avslører for mye. Nå viste hun kløft i en knallrød kjole. Foto: Stella Pictures Vis mer

Dette ligner ikke Jennifer

- Hun var definitivt ute av sin egen sikkerhetssone...

Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Superstjernen Jennifer Aniston (42) velger som oftest nøytrale farger og kjoler som ikke avslører for mye når hun viser seg fram for fotografene.

Det var ikke tilfellet da hun stilte opp på den røde løperen i New York på torsdag.

Aniston hadde på seg en Vivienne Westwood-kjole i en sterk rødfarge. Samtidig viste hun fram kløften sin, noe som overrasket fansen.


«Hun var definitivt ute av sin egen sikkerhetssone.», skriver Us Magazine.

42-åringen lanserte nylig sin egen parfyme, noe som var grunnen til at hun ankom stedet Sephora. Oppmøtet var en del av promoteringen for parfymen, og mange hadde kommet for å få et glimt av en av verdens mest kjente skuespillere.

- Jeg synes duften av havet er en av verdens mest sensuelle opplevelser. Kombinasjonen av den salte luften og tropiske oljer minner meg om lange solrike dager på stranden, sier Aniston om sin nye parfyme.

Dette er andre gang på kort tid at Aniston overrasker kjendismediene. Nylig stilte hun opp på et arrangement med en ny frisyre. Det har blitt antatt at Aniston forsøker å forandre på sitt eget image. Samtidig ble det også fortalt at skuespilleren mislikte sin nye sveis.

- Jennifer føler at den nye sveisen var en tabbe. Hun ble lovet av sin stylist at den ville få henne til å se yngre ut, men hun synes den hadde helt motsatt effekt, sa en kilde ifølge nettstedet ShowbizSpy.com.


 
Bli fan av Seher.no på Facebook her
 
Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no
 
Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.
 
LES OGSÅ: - Jennifer elsker slemme menn

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer