Dette kysset slår alle rekorder

Kim Kardashian West har det mest likte bildet på Instagram.

REKORDBILDET: Da Kim Kardashian og Kanye West delte dette bildet fra bryllupet, slo det alle tidligere rekorder på Instagram. Foto: Instagram
REKORDBILDET: Da Kim Kardashian og Kanye West delte dette bildet fra bryllupet, slo det alle tidligere rekorder på Instagram. Foto: Instagram Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Forrige helg giftet reality-babe Kim Kardashian (33) seg med rapper Kanye West (36) i en storslått seremoni i Italia, mens førfesten ble holdt på overdådige Versailles i Paris.

Det har vært knyttet stor spenning til Kim Kardashians brudekjole, men det gikk hele tre dager før Kimye-fans verden over fikk se bilder av det nygifte paret.

Tirsdag oppdaterte Kim Kardashian Instagram-profilen sin med to bilder fra bryllupsseremonien - og det er ingen tvil om at det nygifte ekteparet strålte av lykke på den romantiske dagen:

Bildet av Kim og Kanye som kysser foran roseveggen har slått alle tidligere Instagram-rekorder, og har i skrivende stund fått 2,2 millioner «likes» på den sosiale bildedelingstjenesten.

Ungpikeidolet Justin Bieber (20) må dermed se seg slått av kjendisekteparet.

For fem måneder siden la han nemlig ut et bilde av seg selv og ekskjæresten Selena Gomez (21) - som har fått 1,8 milloner «likes»:

Kim Kardashian avga sine løfter i en elfenbenshvit blondekjole designet av Givenchys Riccardo Tisci. Han er en nær venn av paret, og brudekjolen skal ha hatt en prislapp på svimlende 12 millioner kroner.

Gjennomsiktige blonde-ermer og åpne partier rundt magen viste brudens flotte figur uten å avsløre for mye. Tradisjonen tilsier at brudgommen ikke skal se sin tilkommende i kjolen før den store dagen, men både Kim og Kanye skal ha vært involvert i designprosessen.

Kjolen hadde åpen rygg Kardashian fullførte looken med et gulvlangt romantisk slør over sine bølgende lokker.

Kanye West på sin side så kjekk og stram ut i en sort Givenchy-smoking. Senere på kvelden byttet bruden om til en lekker Balmain-kjole.

Dette er Kanye Wests første bryllup, mens Kim Kardashian har vært gift to ganger tidligere.

LES OGSÅ: Her kan du lese alt om bryllupsfesten

 

 

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer