KLINER TIL: Hayden Panettiere eksprimenterer med mer enn superkrefter når hun begynner på college i den fjerde sesongen av TV-serien "Heroes". Her hun i en heftig scene med Madeline Zima, som spiller hennes romkamerat Gretchen. Foto: © NBC
KLINER TIL: Hayden Panettiere eksprimenterer med mer enn superkrefter når hun begynner på college i den fjerde sesongen av TV-serien "Heroes". Her hun i en heftig scene med Madeline Zima, som spiller hennes romkamerat Gretchen. Foto: © NBCVis mer

Dette kysset skal redde seertallene

- Jeg foreslo selv å ha et forhold til en jente, sier Heroes-Hayden.

SEHER.NO: Hayden Panettiere (20) har fått mange mannlige fans gjennom sin rolle som high school-jenta Claire Bennet i TV-serien Heroes, men nå spørs det om hun ikke også vil få en del kvinnelige beundrere.

I den fjerde sesongen av "Heroes" - som nå går på amerikansk TV - begynner Claire på college. Der blir hun raskt mer enn bare romvenninne med den mørkhårete jenta Gretchen, som spilles av Madeline Zima.

Kritikere hevder at jentekysset er et desperat forsøk fra programskaperne på å få opp seriens seertall i USA, etter at de i forrige uke sank til 5,14 millioner - deres laveste noensinne.

Hayden Panettiere avviser imidlertid dette, og hevder hun selv lanserte ideen om å få en jentekjæreste foran kamera.

- Jeg slang det på en måte ut der. Manusforfatterene skriver deg inn i et forhold, og jeg sa noe sånt som "kan jeg være sammen med en jente?", sier hun til Daily Telegraph.

Og Hayden legger ikke skjul på at hun koste seg da hun og Madeline skulle filme de hete scenene.

- Hun er en herlig jente. Vi hadde det moro.

Norske TV-seere må imidlertid smøre seg med tålmodighet før de kan få se mer av Claires college-eventyr. 

NRK3 - som for tiden sender den tredje sesongen av "Heroes" - sier til Seher.no at de sannsynligvis ikke vil vise episodene før høsten 2010.

LES OGSÅ: Nå dater hun Lindsays eks-kjæreste