Dette kysset lurte millioner

PR-stuntene som «alle» trodde på.

PR-STUNT: Den russiske jentegruppen t.A.T.u. ble markedsført som lesbiske elskere. Så ble det kjent at begge hadde guttekjærester.  Foto: NTB Scanpix
PR-STUNT: Den russiske jentegruppen t.A.T.u. ble markedsført som lesbiske elskere. Så ble det kjent at begge hadde guttekjærester. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Å bli beskyldt for iscenesettelse av ulike situasjoner eller hendelser, er langt fra et ukjent fenomen for celebre personligheter.

Nylig ble blant annet nyheten rundt Kim Kardashian-ranet gjenstand for spekulasjoner og rykter om hvorvidt det hele var et PR-stunt. Og forrige uke slo den britiske skuespilleren Benedict Cumberbatch tilbake mot ryktene om at forholdet til kona bare er en bløff.

Å ha en sunn skepsis er imidlertid ikke så dumt. 

I forsøket på å bli «rik og berømt» finnes det nemlig flere kjendiser, PR-team og managere som bevisst har tøyd strikken - for senere å møte seg selv i den berømte døra.

Eksemplene er mange når det kommer til bisarre, merkverdige og ikke minst snedige påfunn for å skape oppmerksomhet rundt personer som er på vei inn i rampelyset.

Falskt lesbisk forhold

Et av de mest kjente tilfellene er den russiske jentegruppa t.A.T.u., best kjent for hitlåtene «All The Things She Said» og «Not Gonna Get Us».

På starten av 2000-tallet var duoen et yndet objekt i pressen - og skapte enorme kontroverser da musikkvideoen til førstnevnte låt ble sluppet.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer