- Dette kunne jeg aldri gjort igjen

Men Camilla Herrem angrer likevel ikke på lettkleddbildene.

KASTET TRØYA: - Jeg angrer ikke, men jeg ville aldri gjort det igjen. Jeg trodde ikke det skulle bli så mye styr rundt det, sier Camilla Herrem om lettkleddbildet fra 2005. Foto: Scanpix
KASTET TRØYA: - Jeg angrer ikke, men jeg ville aldri gjort det igjen. Jeg trodde ikke det skulle bli så mye styr rundt det, sier Camilla Herrem om lettkleddbildet fra 2005. Foto: Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Den norske håndballstjernen Camilla Herrem (24) er denne uka i se i TVNorge-programmet «4-stjerners middag», der hun skal igjennom en tøff kokkekamp mot Frode Alnæs, Cato Bekkevold og Marianne Krogness. Tirsdag får TV-seerne se at Herrem får god hjelp av sin gode venninne Tassen - både til matlagingen og til underholdningsbidraget.

I 2005 skapte Herrem stor debatt, da hun - halvveis avkledd - poserte i et kampprogram for klubben hun da spilte for, Sola. På bildet var Herrem helt naken på overkroppen, mens brystene bare var dekket av en håndball.

Så langt gikk det, at Stavanger Aftenblad nektet å trykke en annonse der bildet var benyttet.

Senere har 24-åringen takket nei til å kaste klærne i blant annet FHM. Men til Seher.no forteller hun at hun ikke angrer på den lettkledde poseringen den gang.

- Nei, jeg angrer ikke, men jeg ville aldri gjort det igjen. Jeg trodde ikke det skulle bli så mye styr rundt det. Meningen var jo at bildet bare skulle benyttes i Sola-bladet, men plutselig var det overalt i mediene. Det ble litt for mye av det gode, forteller hun til Seher.no.

Selv om debatten gikk heftig i mediene den gang, opplevde ikke Herrem veldig mange negative reaksjoner på kroppen.

- Det var jo ikke sånn at jeg brettet ut alt heller da. Jeg opplevde ikke så mye negativt, egentlig, selv om alle jo har en mening, sier den blide håndballspilleren.

Byåsen-spilleren har derimot ikke bare blitt kontaktet av FHM i etterkant. Til Seher.no avslører hun nemlig at også bladet MANN gjorde et fremstøt for at hun skulle kaste klærne hos dem. Men nei, det ville hun ikke.


- Hvis det er noe man virkelig går inn for, kunne jeg forsåvidt gjort det. Og MANN er jo egentlig et greit blad. Men jeg tror ikke at pappa ville at jeg skulle gjøre det heller. Man trenger jo ikke være med overalt, mener Herrem.

- Så du kunne kastet klærne i FHM eller MANN?

- Nja, jeg kunne vel gjort det i MANN, men FHM er helt uaktuelt, mener håndballspilleren, som denne uka altså er å se i «4-stjerners middag» på TVNorge.
 
- Det var litt spesielt, jeg har jo sett de tre andre før, men aldri hatt kontakt med noen av dem. De er skikkelig åpne personer alle sammen. Jeg er jo litt yngre enn dem, så det er bra de tok vare på meg. Og så digger jeg Frode Alnæs da, sier Camilla Herrem til Seher.no.

«4-stjerners middag» ser du på TVNorge mandag-torsdag klokka 19.30. Se hele Seher.nos TV-guide her.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: - Hørte rykter for lenge siden  

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer