Dette kunne gått virkelig galt

Opptrinnet kom totalt uventet på superstjernen.

TRUFFET AV FLASKE: - Å, det føltes ikke godt, utbryter Justin Bieber etter å ha blitt truffet av en flaske under en konsert i Sacramento. Foto: Youtube
TRUFFET AV FLASKE: - Å, det føltes ikke godt, utbryter Justin Bieber etter å ha blitt truffet av en flaske under en konsert i Sacramento. Foto: Youtube Vis mer
Se video av da Justin Bieber ble truffet av en vannflaske på scenen nederst i saken!

SEHER.NO: Justin Bieber (16) har på rekordtid rukket å bli et av USAs største popfenomener.

Med debutplata «My World 2.0» ble tenåringsidolet den yngste mannlige soloartisten til å toppe den amerikanske Billboard-lista på 47 år. Og 16-åringen er nå så ettertraktet blant fansen at det ved flere anledninger har oppstådd nærmest kaostilstander når han viser seg offentlig. 

Kaos blir det også når han står på scenen og synger for fansen. Men kaoset er ikke alltid like hyggelig...

En video tilgjengelig på nett viser nemlig Bieber da han ble truffet av en vannflaske på scenen under en opptreden i Sacramento. Det er først nå at klippet, som opprinnelig stammer fra desember, har blitt lagt ut og er tilgjengelig for alle.

- Å, det føltes ikke godt, sier Justin Bieber etter å ha fått flaska i «fleisen».

Heldigvis ble ikke den unge superstjernen alvorlig skadet i opptrinnet. Han fortsatte også showet som om ingenting hadde skjedd, skriver TMZ.

Bli fan av Seher.no på Facebook!

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no 

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.
 
LES OGSÅ: - jeg ble slått ned av eksmannen

Se video av flaskeopptrinnet her: