VINDEN TOK TAK I KJOLEN: Vinden tok tak i kjolen til Kate Hudson på den røde løperen. Foto: Stella Pictures
VINDEN TOK TAK I KJOLEN: Vinden tok tak i kjolen til Kate Hudson på den røde løperen. Foto: Stella Pictures Vis mer

- Dette kunne endt i katastrofe!

Heldigvis var Jessica Alba raskt ute med en hjelpene hånd...

Publisert
SEHER.NO: I går kveld, under «Tribeca Film Festival», på Manhatten, New York, hadde filmen «The Killer Inside Me» premiere. Kate Hudson, som var iført en kort« Louis Vuitton» kjole, hadde nok ikke regnet med at vinden skulle blåse denne kvelden.

Hudson dukket opp på premiere med en kort-kort kjole, og da vinden tok tak i skjørtet hennes var ikke motekatastofen langt unna. Heldigvis var hennes medskuespiller i filmen, Jessica Alba, raskt ute med en hjelpende hånd.

Etterpå kunne de le hjertelig av episoden, mens kameraene blitzet vilt rundt dem.


Dette var Kates første offentlige opptrenden siden hun fikk brystene forstørret.

- Etter å ha brukt så mye penger på å forstørre din BH-størrelse, hvorfor velger du da å nesten blotte rumpa isteden for puppene? skriver Celebuzz.com.

Hvis de ikke var venner fra før, er de nok bestevenner nå. Kate ruslet nemlig hånd i hånd med sin redningskvinne på den røde løperen etter at uhellet - nesten, var ute.

Bli fan av Seher.no på Facebook her.


 
Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901! 


LES OGSÅ: Slakter Kates brystoperasjon

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer