Sophie Turner og Joe Jonas:

Dette kravet stilte hun før date

Sophie Turner hadde ett krav før hun gikk med på å date mannen hun nå er gift med.

GIFT: Joe Jonas og Sophie Turner overrasket alle da de plutselig giftet seg i Las Vegas i fjor. Nå avslører hun date-kravet hun stilte til Joe. Foto: NTB scanpix
GIFT: Joe Jonas og Sophie Turner overrasket alle da de plutselig giftet seg i Las Vegas i fjor. Nå avslører hun date-kravet hun stilte til Joe. Foto: NTB scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

For nesten nøyaktig ett år siden overrasket artist Joe Jonas (30) og «Game of Thrones»-stjerne Sophie Turner (24) alle da de plutselig sto brud og brudgom foran en Elvis-imitator i et kapell i Las Vegas.

Noen måneder senere ga de hverandre sine ja igjen - denne gangen på mer Hollywood-aktig vis - i et romantisk bryllup i Frankrike.

I februar blomstret også graviditetsryktene rundt Turner for fullt, selv om paret fortsatt har til gode å selv bekrefte at de venter sitt første barn.

Kjærlighetshistorien kunne imidlertid tatt en helt annen retning, dersom ikke Jonas hadde godtatt Turners krav. Det forteller han selv i et intervju med talkshowvert James Corden.

- Sophie sa til meg at hvis vi skulle gifte oss ... Eller, det var faktisk, hvis du skal date meg, må du se «Harry Potter», forteller han.

Norge og Storbritannia har nemlig en ting til felles. Hver jul sendes alle «Harry Potter»-filmene på tv, noe som har blitt en tradisjon for mange. Det inkluderer også britiske Turner.

- Så jeg så dem alle og forelsket meg i dem, forklarer 30-åringen.

Feirer ettårsjubileum

Han hadde imidlertid et krav selv - Turner måtte til gjengjeld se «Ringenes Herre»-filmene. Under coronakrisen har paret gjort nettopp dét. De har også skaffet seg en ny hobby - å bygge legoinstallasjoner basert på filmfranchisene.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer