Sophie Turner og Joe Jonas:

Dette kravet stilte hun før date

Sophie Turner hadde ett krav før hun gikk med på å date mannen hun nå er gift med.

GIFT: Joe Jonas og Sophie Turner overrasket alle da de plutselig giftet seg i Las Vegas i fjor. Nå avslører hun date-kravet hun stilte til Joe. Foto: NTB scanpix
GIFT: Joe Jonas og Sophie Turner overrasket alle da de plutselig giftet seg i Las Vegas i fjor. Nå avslører hun date-kravet hun stilte til Joe. Foto: NTB scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

For nesten nøyaktig ett år siden overrasket artist Joe Jonas (30) og «Game of Thrones»-stjerne Sophie Turner (24) alle da de plutselig sto brud og brudgom foran en Elvis-imitator i et kapell i Las Vegas.

Noen måneder senere ga de hverandre sine ja igjen - denne gangen på mer Hollywood-aktig vis - i et romantisk bryllup i Frankrike.

I februar blomstret også graviditetsryktene rundt Turner for fullt, selv om paret fortsatt har til gode å selv bekrefte at de venter sitt første barn.

Kjærlighetshistorien kunne imidlertid tatt en helt annen retning, dersom ikke Jonas hadde godtatt Turners krav. Det forteller han selv i et intervju med talkshowvert James Corden.

- Sophie sa til meg at hvis vi skulle gifte oss ... Eller, det var faktisk, hvis du skal date meg, må du se «Harry Potter», forteller han.

Norge og Storbritannia har nemlig en ting til felles. Hver jul sendes alle «Harry Potter»-filmene på tv, noe som har blitt en tradisjon for mange. Det inkluderer også britiske Turner.

- Så jeg så dem alle og forelsket meg i dem, forklarer 30-åringen.

AVSLØRER: Justin Bieber har igjen fått bli med på «Carpool Karaoke» med James Corden. Her letter han på sløret om bryllupet til han og Hailey, og avslører detaljer om bryllupsfesten. Video: Viaplay/Rød Løper Vis mer

Feirer ettårsjubileum

Han hadde imidlertid et krav selv - Turner måtte til gjengjeld se «Ringenes Herre»-filmene. Under coronakrisen har paret gjort nettopp dét. De har også skaffet seg en ny hobby - å bygge legoinstallasjoner basert på filmfranchisene.

Fredag kan paret også juble over å ha vært gift i ett år. Jonas forteller at de sannsynligvis ville dratt tilbake til Las Vegas for å feire jubileet hadde ting vært annerledes. I stedet vurderer de å gjenskape casinobyen hjemme i stedet.

På oppfordring fra talkshowverten leker Jonas med tanken om å kle seg ut som Elvis, eller bare å invitere imitatoren som viet dem på videochat.

- Men denne gangen skal jeg i hvert fall få ham til å signere en taushetskontrakt, sier 30-åringen som et stikk til at imitatoren villig fortalte om bryllupet til pressen.

Om paret venter barn blir dog ikke tema under intervjuet.

MISFORSTÅELSE: Harry Potter-skuespiller Daniel Radcliffe forteller om en hendelse hvor en fremmed mann trodde at han var en uteligger. Vis mer

Trodde han var drittsekk

Tidligere har Turner fortalt at hun slettes ikke var overbevist om at Jonas var bra kjærestemateriale, og at hun var skeptisk til å inngå en romanse med ham. Det var Jonas' agent som mente de to kunne passe sammen, og han sendte derfor en melding til henne på Instagram. Paret hadde sin første date i London, uten at Turner hadde de største forventningene.

- Jeg forventet at han ville dukke opp med masse sikkerhetsvakter og alt. Jeg tenkte han kom til å være en skikkelig drittsekk, har hun uttalt til Elle.

ULYKKESFUGL: Det gikk ikke helt som planlagt da Atle Pettersen skulle ta et bad i jacuzzien på bryllupsnatten sin. Vis mer

Det viste han seg altså ikke å være, og Jonas dukket opp med bare en kompis.

- Vi snakket i flere timer, og jeg kjedet meg ikke. Det var ikke framtvunget. Det var ikke småprat, det var bare enkelt. Etter det var vi uatskillelige, og jeg dro på turné med ham.

Resten er som de sier, historie.

Fant drømmemannen

Sophie Turner er best kjent for rollen som Sansa Stark i suksesserien «Game of Thrones», og regnes for tiden som en av Storbritannias mest ettertraktede skuespillere.

Joe Jonas gjorde seg først bemerket på midten av 2000-tallet, i den amerikanske musikkgruppen Jonas Brothers - som ved siden av Joe består av Nick og Kevin Jonas.

Bandet ble oppløst i 2013, og trioen har senere satset på solokarrierer.

Romansespekulasjonene mellom Turner og Jonas begynte å svirre allerede høsten 2016, men det var først i mai året etter at paret omsider brøt tausheten. Den gang fortalte «Game of Thrones»-profilen at hun så flere fordeler ved å være sammen med en annen berømt person.

LES OGSÅ: - Jeg skjønner ikke at folk tør å få barn

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer