Amber Heard og Johnny Depp:

Dette krangler de om

Den tredje rettssaken er i gang.

Foto: Amber Heard og Johnny Depp Niklas HALLE'N and Tiziana FABI / AFP / NTB
Foto: Amber Heard og Johnny Depp Niklas HALLE'N and Tiziana FABI / AFP / NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Mandag startet en ny rettssak mellom Johnny Depp (56) og Amber Heard (35). Depp har saksøkt ekskona for injurier, i forbindelse med en aviskronikk.

Eksparet har allerede møttes i retten i flere runder, men feiden er fremdeles ikke over. Depp har tidligere tapt to rettssaker mot den britiske avisa The Sun, etter at filmstjernen mente seg feilaktig framstilt som konemishandler.

Det er ventet at rettssaken vil vare i minst seks uker, og over 100 vitner kan bli nødt til å uttale seg i løpet av tida den pågår, melder Washington Post.

Både Depp og Heard skal være til stede under rettssaken, som denne gangen finner sted i Virginia, USA.

Striden startet i 2016

Skuespillerne traff hverandre i 2009 i forbindelse med filminnspillingen til «The Rum Diary.» I 2012 begynte de to å date, og ble et av de heteste parene i Hollywood. Tre år seinere giftet de seg.

Det har blitt rapportert om at politiet rykket ut til Depps bolig i 2016, men at de den gangen slo fast at det ikke fantes bevis for at noe kriminelt hadde skjedd.

Bare dager etter denne hendelsen søkte Heard om skilsmisse, hvor hun også ba om besøksforbud og beskyldte Depp for gjentatte voldsepisoder i hjemmet.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer