ERFAREN: Stian Blipp har blitt en erfaren programleder, og stråler på skjermen i Idol.  Foto: Tor Gunnar Berland / Stella Pictures
ERFAREN: Stian Blipp har blitt en erfaren programleder, og stråler på skjermen i Idol. Foto: Tor Gunnar Berland / Stella Pictures Vis mer

Dette krangler Blipp og kjæresten om

Stian Blipp og kjæresten Jamina er lykkelige samboere i Oslo. Det er bare en ting de har kranglet om…

Publisert

SEOGHØR.NO: Stian Blipp Gloppholm (24) er nominert til «Årets TV-navn» av Se og Hørs lesere.

– Først og fremst er jeg selvfølgelig veldig smigret. Og jeg blir veldig glad inni meg, for en nominasjon betyr at folkene som ser på, liker de sprø tingene jeg gjør. Det er godt å se at jeg kan våge meg utpå med min uslepne rabbagaststil inntil jeg lærer faget skikkelig, sier Stian til Se og Hør.

Heldigvis har Stian i alle fall funnet gull på hjemmebane. I desember i fjor kunne Se og Hør for­telle at han har funnet lykken med Jamina Iversen (26) fra Lillehammer.

KJÆRESTER: Stian Blipp forteller at jan har fått smake på hverdagen med kjæresten Jamina. Foto: Stella Pictures
KJÆRESTER: Stian Blipp forteller at jan har fått smake på hverdagen med kjæresten Jamina. Foto: Stella Pictures Vis mer

Nå er paret blitt samboere i en nyinn­kjøpt leilighet til 6,7 millioner kroner – like ved Slottsparken i Oslo.

– For å si det sånn, det eneste vi har kranglet om er om det skal stå «Star Wars»-figurer ved siden av kaffemaski­nen, har Stian uttalt til Se og Hør.

Han har allerede rukket å gjøre en god TV-karriere, men det er én ting den energiske bergenseren drømmer om:

– Det er ikke til å legge skjul på drømmen er å få sitt eget program på fredagskvelden. Et program som setter alt på hodet og får seerne til å gni seg i øynene av forundring. Revolusjon! Det er drømmen, og derfor planen. Det er planen, og derfor drømmen.

– Det er mulig jeg må lage noen programmer som får seerne til å rive seg i håret og kaste møblene mot TV-skjermen før jeg knekker koden, men jeg krysser alle lemmer og ledd for at de er med på reisen!

[views:embed:node_embed:block:74935]

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer