Jennifer Garner:

Dette komplimentet får filmstjernen hver eneste dag

- Det virker som om fansen min ser på meg som en gammel venn, skryter hun.

FEIENDE FLOTT: Det kan være vanskelig å tro at Jennifer Garner fyller 50 om bare tre år. Foto: NTB Scanpix
FEIENDE FLOTT: Det kan være vanskelig å tro at Jennifer Garner fyller 50 om bare tre år. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert

Hollywood-stjernen og trebarnsmor Jennifer Garner (47) nærmer seg 50 med stormskritt. Likevel er hun fremdeles en naturlig skjønnhet, og denne uken pryder hun forsiden til magasinet Peoples «Most Beautiful Person 2019» utgave.

FORSIDEPIKE: På sin egen Insta-story har Garner postet et bilde av coveret med teksten: "Jeg vet - jeg kan heller ikke tro det". Foto: Grab fra Instagram
FORSIDEPIKE: På sin egen Insta-story har Garner postet et bilde av coveret med teksten: "Jeg vet - jeg kan heller ikke tro det". Foto: Grab fra Instagram Vis mer

I den forbindelse har også bladet gjort et intervju med den talentfulle skuespilleren, og her avslører hun blant annet hvilket kompliment hun oftest får høre fra fansen.

- De sier at jeg er penere i virkeligheten enn jeg er på skjermen. Jeg tar det som et kompliment, forteller hun til People.

Og ifølge «Alias»-stjernen selv, så er det ikke sjelden hun får høre hvor flott hun er.

- Det skjer hver eneste dag, på et eller annet tidspunkt, når jeg er ute og fikser ting. Jeg vet ikke hvorfor, men dette er absolutt komplimentet jeg hører oftest.

Videre forteller Garner at hun føler seg utrolig heldig fordi fansen alltid er så søte mot henne.

- Det virker som om de ser på meg som ei tidligere nabojente eller en gammel venn, og de ønsker å fortsette en samtale som jeg ikke visste at vi hadde en gang, deler hun lattermildt, ifølge nettstedet.

Saken fortsetter nedenfor.

Skjermet oppvekst

47-åringen dukker også opp som gjest på «The Ellen DeGeneres Show» denne uka, og her snakker hun om hvordan det er å fronte Peoples cover, samt hvordan hun var som ung.

- Jeg var virkelig ikke en av de pene jentene som slapp unna usikkerhet. Jeg så ikke på meg selv som attraktiv i det hele tatt. Det var ikke en del av livet mitt, avslører hun i et klipp fra programmet.

Dette er ikke første gangen Jennifer har uttalt seg om tankene rundt sitt eget utseende. I 2015 innrømmet Garner at hun i oppveksten levde så skjermet at hun fikk sjokk da folk kalte henne pen.

Hollywood-stjernen vokste opp i West Virginia i USA som den midterste av tre søstre.

Saken fortsetter nedenfor.

FORNØYD: Ben Affleck fikk mye oppmerksomhet da han tatoverte hele ryggen sin. Hos «Ellen DeGeneres Show» snakker han om endelig om den. Video: TV3 Vis mer

Foreldrene tok med seg jentene i kirken hver søndag, og sørget for at de ikke brukte sminke, bikini eller tok hull i ørene før de fylte 16 år.

Selv om Garner den gang synes reglene var litt strenge, så fortalte hun til bladet Southern Living's at hun da var svært glad for at oppveksten hennes ikke var annerledes.

- Mamma satte aldri utseende høyt opp på prioriteringslisten da vi var unge, og det setter jeg veldig pris på, delte hun, ifølge E!News.com.

Saken fortsetter nedenfor.

Ny kjæreste

Jennifer ble lært at det å være smart var mye viktigere enn å være pen, og tenkte derfor aldri over hvordan hun selv så ut.

- Det var et sjokk å høre at folk kalte meg pen da jeg begynte på college.

I ti år var Jennifer Garner gift med skuespiller-kollega, Ben Affleck (46), men etter flere måneders spekulasjoner om at ekteskapet hang i en tynn tråd, bekreftet de sommeren 2015 at de skulle skilles.

Sammen har de døtrene Violet (13) og Seraphina (10), samt sønnen Samuel (7).

Mens eksmannen nylig ble singel igjen etter at av-og-på forholdet med« Saturday Night Live»-produsent Lindsay Shookus (38) tok slutt tidligere denne måneden, er Jennifer kjæreste med den seks år yngre forretningsmannen, John Miller (41).

LES OGSÅ: - Kan kjede livet av meg, men ingen merker det

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer