- Dette kom som et aldri så lite sjokk

Tone Damli Aaberge fikk overraskende gladmelding.

SUKSESS I STORBRITANNIA: Tone Damli Aaberge kan smile bredt etter å ha blitt valgt ut til å bli en av de mest spilte artistene på radiokanalen BBC Radio 2 i tiden framover. Foto: Scanpix
SUKSESS I STORBRITANNIA: Tone Damli Aaberge kan smile bredt etter å ha blitt valgt ut til å bli en av de mest spilte artistene på radiokanalen BBC Radio 2 i tiden framover. Foto: Scanpix Vis mer
SEHER.NO:  Popartisten Tone Damli Aaberge er for tiden travelt opptatt med sitt forsøk på å slå igjennom i USA, men det er ikke bare amerikanerne som har fått øynene opp for den talentfulle Sogndalsjenta.

I forrige uke kunne 22-åringen slippe jubelen løs etter at hennes Melodi Grand Prix-låt «Butterflies» har blitt «A-listet» på den store radiokanalen BBC Radio 2 i Storbritannia.

Det betyr at den blir en av de mest spilte låtene i tiden fremover.

«For meg e dette så utruleg stort; eg hoppa og skreik når eg fekk vite det. Egentlig veldig rart, fordi eg hadde meir eller mindre gitt opp England, men det vise seg berre at ting teke veldig lang tid om dagen, den som venta på noke godt, venta ikkje forgjeves. Jippijippijaja... :)», skriver Tone på sin blogg.

Dermed står Tone på samme liste som artister som Bon Jovi, Bruce Springsteen, Elton John, Jamiroguai og Take That.

Hennes manager David Eriksen sier til Seher.no at gladmeldingen kom som en overraskelse.

- Dette kom som et aldri så lite sjokk for oss. Vi visste at de likte låta, den ble jo «Record of the week»sist uke. Dette er fantastisk gledelige nyheter.

 - Dette er noe som ikke skjer veldig ofte, å bli a-listet i England er ikke hverdagskost for norske artister.


Eriksen håper at det å bli A-listet kan bety starten på noe stort for Tone i Storbritannia.

- Det er umulig å si hvor mye dette betyr for Tone i tiden fremover, men det er et fantastisk utgangspunkt. Uansett, det er klart at dette vil føre til at hun blir mer synlig. Samtidig er vi ydmyke, vi er realister midt oppi dette. Men det gir oss en kickstart, og det er bra.

Bli fan av Seher.no på Facebook her! 

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.


LES OGSÅ: - Har blitt veldig obs på hvordan jeg ser ut.