Dette kom aldri fram på TV

- Jeg fikk helt skrekken, avslører «Jakten»-bonden.

HESTESKY: - Det var på et høyfjellshotell. Sikringen var dårlig, mens hesten tok avgårde uten kontroll. Etter det var jeg bare ikke så lysten på å sitte på hest igjen, sier Christian Fredrik Sandberg til Seher.no. Foto: TV 2
HESTESKY: - Det var på et høyfjellshotell. Sikringen var dårlig, mens hesten tok avgårde uten kontroll. Etter det var jeg bare ikke så lysten på å sitte på hest igjen, sier Christian Fredrik Sandberg til Seher.no. Foto: TV 2 Vis mer
SEHER.NO: Årets «Jakten på kjærligheten» nærmer seg slutten. Forrige uke tok de fire bøndene sine endelige valg, mens de denne uka tok med seg sine utvalgte friere på reise til henholdsvis Irland, Island, Amsterdam og Frankrike.

For Christian Fredrik Sandberg (26) og hans utvalgte, Jeanett Vasskog (23), bar det til Cognac i Frankrike. Det var en positiv opplevelse for de to. Ikke bare fikk de smake på konjakk, men Jeanett hadde også en overraskelse til sin bonde. Den overraskelsen innebar et stort dyr på fire bein...

Christian Fredrik ble derimot ikke overbegeistret da han fikk vite at de skulle ut på ridetur.

- Christian har litt dårlig erfaring med hest. Jeg tror faktisk bare har en hesteopplevelse, og den var litt mislykket. Derfor tror jeg at han er litt engstelig for å ri på hest. Men han bor jo på en gård, så vi må gjøre noe med den opplevelsen, sa Jeanett i mandagens episode.

I programmet kommer det ikke frem hvilken dårlig opplevelse Christian Fredrik sitter på. Til Seher.no avslører «Jakten»-bonden derimot at det hele skjedde da han var åtte eller ni år gammel.

- Det var på et høyfjellshotell. Sikringen var dårlig, mens hesten tok avgårde uten kontroll. Etter det var jeg bare ikke så lysten på å sitte på hest igjen, sier han til Seher.no.

Sandberg ble ikke skadet fysisk. Psykisk sett var det derimot verre.

- Det var ikke verre enn at jeg holdt på å falle av. Jeg fikk helt skrekken, og ville holde meg unna hester. Det var ingen «høydare», men det går bedre nå - etter rideturen i Frankrike, medgir 26-åringen, som ikke legger skjul på at slottsferien virkelig falt i smak.

Men om han og Jeanett har blitt et par etter ferieturen, det må TV-seerne vente på å få svaret på.

- Det vil jeg ikke kommentere ennå, sier han til Seher.no.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: - Det vil knekke et eventuelt forhold