MAGEN I FOKUS: Liten tvil om at Natalie Portman har vært den mest profilerte Hollywood-kjendisen på prisutdelingene etter nyttår. Ikke bare har hun vunnet det som er av priser, men bildene av henne har også vært mest i fokus på grunn av den stadig v Foto: All over press
MAGEN I FOKUS: Liten tvil om at Natalie Portman har vært den mest profilerte Hollywood-kjendisen på prisutdelingene etter nyttår. Ikke bare har hun vunnet det som er av priser, men bildene av henne har også vært mest i fokus på grunn av den stadig v Foto: All over press Vis mer

Dette kan være siste gang du ser magen

For etter nattens triumf kan Natalie Portman endelig bure seg inne.

Publisert
Se video av Portman på den røde løperen nederst i saken.

SEHER.NO: Hver gang Natalie Portman (29) har vist seg på den røde løperen dette året har hun stjålet overskriftene for babymagen, og inne på prisutdelingene har hun stukket av med prisen for beste kvinnelige skuespiller.

Før nattens Oscar-show hadde hun vunnet hele fem prestisjefylte priser for beste skuespillerinne for rollen i «Black Swan». Hun vant bade på BAFTA, Broadcast Film Critics Association Awards, Golden Globe Awards, Screen Actors Guild Awards og lørdag vant den gravide stjernen også på Independent Spirit Awards.

I natt kjempet hun om den aller gjeveste statuetten i konkurranse med Annette Bening, Nicole Kidman, Jennifer Lawrence og Michelle Williams. Og nok en gang gikk prisen til Natalie Portman, som holdt en meget følelsesladet tale.

Rett før nyttår overrasket filmstjernen hele underholdningsverdenen, da hun avslørte hun hadde forlovet seg med «Black Swan»-kollega Benjamin Millepied (33) og at de to venter sitt første barn sammen.

Og fra podiet, med Oscar-statuetten i hånden retten hun en spesiell takk til forloveden, som også var koreografen hennes i «Black Swan».

- Jeg må få takke min nydelige Benjamin, som nå gir meg den viktigste rollen i livet, sa Portman, med tydelig referanse til at hun snart skal bli mor.
 
I forkant av showet var det igjen magen til den gravide stjernen som var i fokus for kameralinsene, og nå kan man tydelig se hvor mye den har vokst de siste to månedene med prisutdelinger.

Søndag hadde hun kledd seg i en lilla kjole fra Rodarte, som også laget kostymene i suksessfilmen «Black Swan». Til kjolen bar hun ørepynt fra Tiffany. Men etter to måneder med glamorøse prisutdelinger og kilometervis med røde løpere, innrømmer den gravide stjernen at hun trives bedre andre steder.

- Å holde seg hjemme med bustete hår ikledd joggebukser, det er den største luksusen av alt, sa hun til ABC på den røde løperen.

Dermed tyder mye på at hun nå har tenkt å gjemme bort det som uten tvil er 2011s mest fotograferte mage...

 
LES OGSÅ: Her er alle Oscar-vinnerne

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: Sjekk den forvandlingen

[obj:media:9413]
Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer