Ginnifer Goodwin:

«Dette kan lede til komplikasjoner»

Skuespilleren avslører at hun ville gi bort ektemannens sæd.

EKTEPAR: Skuespiller Ginnifer Goodwin prøvde å få ektemannen til å donere sæd til en venninne. Foto: Kevin Dietsch/UPI/Shutterstock/NTB
EKTEPAR: Skuespiller Ginnifer Goodwin prøvde å få ektemannen til å donere sæd til en venninne. Foto: Kevin Dietsch/UPI/Shutterstock/NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Jennifer Michelle Goodwin (43), også kjent som Ginnifer Goodwin, er en amerikansk TV-og filmskuespiller.

Hun er godt kjent for sine roller i filmer som «Mona Lisa Smile», «Something Borrowed» og «He's Just Not That Into You». Kanskje aller best kjent er hun imidlertid fra serien «Once Upon a Time».

Under innspillingen møtte hun skuespiller Josh Dallas (43), og romantikken blomstret. I 2014 ble de mann og kone, og sammen har de fått barna Oliver Finlay (7) og Hugo Wilson (5).

Det er usikkert om paret ønsker seg flere barn, men det er i hvert fall ingen tvil om at Goodwin ønsker at ektemannen skal føre genene sine videre.

Vi ser tilbake på da vi møtte Paradise-gutta for første gang - og Kine inviterte dem på date. Vis mer

Ville gi bort sæd

I forbindelse med et intervju hos radioprogrammet «Pop Culture Spotlight» avslører nemlig skuespilleren at hun mer enn gjerne skulle sett at ektemannen kunne hjelpe en venninne som vil bli mamma.

- Forresten, jeg tilbød sæden hans til en av mine beste venner som vil bli mamma, uttalte hun til programleder Jessica Shaw, og innrømmer videre:

- Mannen min og den vennen var de som faktisk sa: «Dette kan lede til komplikasjoner», men jeg sa bare: «Jeg føler bare at du trenger å forplante deg».

Videre forteller 43-åringen at det på den måten hadde vært flere «små Josh-er» i verden.

HANDLETUR: Kvinnen skal bare sette handlevognen tilbake når en mann stikker henne med sprøyte. Video: Anne Arundel County Police, Maryland. Vis mer

I et intervju med People i 2020, skrøt Dallas kona si opp i skyene, blant annet ved å kalle henne «den beste mammaen jeg vet om».

- Det er ekstraordinært å ha partneren din, som du har kjent hele denne tida, blomstre til å bli denne kvinnen ... som er så omsorgsfull og bare så kul. Hun er så kul og hun er en kul mor. Det er flott, sa han den gang.

LES OGSÅ: Brudd før «Farmen Kjendis»

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer