GIGANTERSTATNING? Ronnies kone Jo har kalt advokatene sine inn på teppet. Dermed kan Rolling Stones-stjernen trolig vente seg et klekkelig erstatningskrav. Foto: All Over Press
GIGANTERSTATNING? Ronnies kone Jo har kalt advokatene sine inn på teppet. Dermed kan Rolling Stones-stjernen trolig vente seg et klekkelig erstatningskrav. Foto: All Over PressVis mer

Dette kan koste ham 520 mill.

Sluttregningen for middagen kan bli tidenes dyreste.

SEHER.NO: Bildene av Ronnie Wood (61) og hans russiske elskerinne (19) på restaurant kan vise seg å bli mer kostbart enn hva Rolling Stones-stjernen hadde tenkt seg på forhånd.

Et måltid til drøye 500 kroner kan vise seg å komme opp i 520 millioner kroner, skal vi tro News of the World.

Dette er nemlig den massive skilsmisseerstatningen hans tidligere kone Jo kan vente seg etter at hun nå har mistet tålmodigheten - og har fått sine advokater inn på teppet, skriver avisen.

- Jo har fått nok av oppførselen hans. Hun føler seg ydmyket og sint over at hennes beste venn har behandlet henne slik, sier en venninne av Jo.

De sensasjonelle bildene av 61 år gamle Ronnie, som stirrer forelsket inn øynene til ungjenta Ekaterina Ivanova under et romantisk måltid kan meget vel bli tungen på vektskålen for Jo - som har vært gift med den engelske rockeren i 23 år.

- Hun har snakket med sitt juridiske team, og de har gjort det klart at hun står i en fantastisk sterk posisjon. I tillegg vet hun at det finnes få argumenter mot at hun har reddet karrieren og livet hans fra dop og narkotika flere ganger, sier venninnen.

Ektemannens romantiske måltid begynte cirka klokka 21 mandag, da Ronnie tok seg fra en rådgivningstime på et av Londons avvenningssentre, for å møte Ekaterina på den fasjonable restauranten "Locanda Locatelli".

Rons sikkerhetsvakter kjørte gitaristen til en parkeringsplass, før han ankom bordet i restauranten - der hans elskerinne allerede ventet.

De to slurpet i seg cola til måltidet og snakket - åpenlyst glade for å se hverandre. Plutselig tok også Ekaterina Rons ansikt i hendene, og matet ham på en romantisk måte med iskrem.

- De så ut som et par som er dypt forelsket. Ronnie kunne ikke ta øynene fra henne, sier et øyenvitne til News of the World.

Og:

- Alt så veldig fint ut, selv om Ronnie ser ut som bestefaren hennes.

Et slikt måltid koster - ifølge avisen - i overkant av 500 kroner. Men slik det ser ut i øyeblikket, må Stones-rockeren nok punge ut litt ekstra.

Nå spås det nemlig at han må ut med en enorm skilsmisseerstatning, som lett overstiger de 250 millionene Paul McCartney måtte betale til eks-kona Heather Mills.

Skilsmisseeksperter mener Jo kan få så mye som mye som halvparten av 61-åringens formue, som er på i overkant av 700 millioner kroner.

Men ikke nok med det: Videre kan hun få opp mot ytterligere 20 prosent for hennes år i jobben som hans assistent. 

Søndag fortalte venner av Jo at hun for alvor føler seg ført bak lyset.

- I førsten trodde hun at flørten med Ekaterina ville være over i juli. Men Ronnie har et annet syn på det, han kan ikke gi slipp på den unge jenta, og ofrer sitt ekteskap for å holde henne hos seg, sier de til News of the World.

Har du et kjendistips? Tips oss her!

LES OGSÅ: - Jeg elsker Ronnie

Lik Se og Hør på Facebook

Meld deg på vårt kjendisvarsel! Ønsker du siste nytt om kjendis og underholdning rett i innboksen? Meld deg på vårt kjendisvarsel og få siste nytt rett i innboksen.