MED UMA: Jan Thomas stiger ut av bilen ett skritt foran "Pulp Fiction"-stjernen Uma Thurman før Nobelkonsertens pressekonferanse på Oslo Plaza i desember 2007.  Foto: Anders Myhren/ Seher.no
MED UMA: Jan Thomas stiger ut av bilen ett skritt foran "Pulp Fiction"-stjernen Uma Thurman før Nobelkonsertens pressekonferanse på Oslo Plaza i desember 2007. Foto: Anders Myhren/ Seher.noVis mer

- Dette kan jeg ikke kommentere

Men Jan Thomas snakker nokså tydelig mellom linjene, likevel...

Se Jan Thomas snakke om samarbeidet med Hollywood-stjernene nederst i saken!

SEHER.NO: Jan Thomas Mørch Husby (43) er, i tillegg til å være kjendisdanser i høstens "Skal vi danse", en av landets fremste stylister.

Det har han bevist ved at han de siste årene har fått oppdraget med å være stylist for noen av Hollywoods største navn. I forbindelse med den årlige Nobelkonserten i Oslo Spektrum har han stylet både Uma Thurman, Scarlett Johansson og Sharon Stone. 

11. desember i år er det Will Smith og kona Jada Pinkett Smith som skal være programledere under Nobelkonserten, men Jan Thomas vil ikke bekrefte at det er han som skal stå for stylingen til Jada.

- Jeg vet veldig godt at hun kommer, sier en hemmelighetsfull Jan Thomas til Seher.no, og legger til: Dette kan jeg ikke kommentere fordi vi har ikke lov til å uttale oss om disse tingene, men jeg gleder meg veldig mye til nobel.

Hvorfor Jan Thomas gleder seg til Nobelkonserten i år, der USAs president Barack Obama skal hylles, vil kjendisstylisten altså ikke gå nærmere inn på. Men det er ingen tvil om at Nobelkonserten har gitt Jan Thomas svært gode kontakter.

- Jeg reiser med Sharon fortsatt, for et veldedighetsprosjekt, der jeg donerer tiden min. Scarlett og jeg skal også jobbe sammen igjen, og det gleder jeg meg masse til. Så får vi se etter desember dette året om det bærer noe mer enn det dere får se, sier Jan Thomas, og antyder langt på vei at han har en jobb å gjøre under årets Nobel-dager i desember. 

Om den danseglade kjendisen også skal brukes som stylist for USAs veltrente førstedame Michelle Obama under Norgesbesøket vites ikke, men om så blir tilfelle gjør Jan Thomas i alle fall jobben uten å tjene en krone.

- Jeg gjør dette gratis. Jeg donerer både dagshonoraret mitt og tiden min, sier Jan Thomas til Seher.no som også reiser ubetalt med Sharon Stone til inntekt for AIDS-kampen. - Når hun stiller opp gratis for å fronte kampen mot AIDS så sier det seg selv at selvfølgelig så gjør også jeg dette gratis.

Har du et tips om Skal vi danse-deltakerne? Tips oss på seher@seher.no!

LES OGSÅ: Uma kom med Jan Thomas

Se Jan Thomas snakke om samarbeidet med Hollywood-stjernene her:[obj:media:8137]