- Dette kan fort bli pinlig for henne

Gjorde Sarah Palins sønn kjæresten gravid før de giftet seg?

BESTEMOR IGJEN? «Et nytt barn i familien laget utenfor ekteskapet kan bli pinlig for Sarah Palin, som er en velkjent forsvarer av mottoet som handler om at man ikke skal sex før ekteskapet», skriver nettstedet Radaronline. Foto: All Over Press
BESTEMOR IGJEN? «Et nytt barn i familien laget utenfor ekteskapet kan bli pinlig for Sarah Palin, som er en velkjent forsvarer av mottoet som handler om at man ikke skal sex før ekteskapet», skriver nettstedet Radaronline. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Sarah Palins (47) sønn Track (22) giftet seg med sin skolekjæreste Britta Hanson (21) for to måneder siden. Ferske bilder på Tracks egen Facebook-profil viser at kona hans poserer med en mistenkelig stor kul på magen. Dermed ser det ut til at Sarah Palin skal bli bestemor igjen, skriver Radaronline.

Den amerikanske politikerens første barnebarn, Tripp, er sønnen til hennes eldste datter Bristol. Barnefaren er Bristols eks-kjæreste, Levi Johnston. Graviditetsavsløringene den gangen kom midt i presidentvalgkampen i 2008, og de to fortalte at de hadde planer om å gifte seg. Men etter en lang rekke brudd i forholdet skjedde det aldri.
 
«Et nytt barn i familien laget utenfor ekteskapet kan fort bli pinlig for Sarah Palin, som er en velkjent forsvarer av mottoet som handler om at man ikke skal sex før ekteskapet», skriver det amerikanske nettstedet.

Track og Britta giftet seg i en liten seremoni med familie til stede i Hatcher Pass i Alaska. På samme tid uttalte de at de vil gjennomføre en større feiring i vinter når «Utvidet familie og venner kan dra nordover for å delta i en langhelg med ski på bena».

Til Radaronline har Palins advokat ikke besvart forespørselen om en kommentar til bestemorryktene.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: - De skal skilles  

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer