Dette kan du lære av, Bieber!

Stjerneartister som Dave Grohl, Enrique Iglesias og Madonna har ikke stormet av scenen når uhellet har vært ute.

HELPROFFE STJERNER: Justin Bieber (ytterst t.v) lot seg vippe av pinnen av en vanndam og småhysteriske fans i Oslo torsdag kveld. Dave Grohl har brukket beinet, Enrique Iglesias har skadet seg til blods og Madonna har falt baklengs ned en trapp - og fullført forestillingene sine.  Foto: NTB Scanpix
HELPROFFE STJERNER: Justin Bieber (ytterst t.v) lot seg vippe av pinnen av en vanndam og småhysteriske fans i Oslo torsdag kveld. Dave Grohl har brukket beinet, Enrique Iglesias har skadet seg til blods og Madonna har falt baklengs ned en trapp - og fullført forestillingene sine. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Da Justin Bieber (21) i sinne forlot scenen på Chateau Neuf i Oslo torsdag, etter kun å ha spilt én sang, skapte det oppstandelse både i Norge og internasjonalt.

TV 2 mente at popstjernen brøt kontrakten, og unge fans så vel som norske kjendiser er opprørte over «Sorry»-sangerens oppførsel.

Bieber gjestet TV 2-talkshowet «Senkveld» med Thomas Numme og Harald Rønneberg, før han skulle holde en intimkonsert med fem-seks sanger foran et eksklusivt publikum. Etter å ha fremført låta «Boyfriend» prøvde artisten å tørke opp vann som var blitt sølt på scenen.

En hysterisk fan prøvde, ikke uventet, å ta skjorta han moppet med - og da var det nok for den canadiske popstjernen.

Se video av skandaleopptredenen nedenfor!

Blod og brukne bein ingen hindring

I etterkant har Justin Bieber beklaget seg med at han var syk og sliten, noe som trolig også gav seg utslag i at han stormet ut fra et radiointervju i Madrid onsdag.

Artist Bjørn Eidsvåg (61) har kommet med et stikk til den unge superstjernen, og flere andre store artister har taklet uhell og ulykker på scenen på mer forbilledlig vis enn ungpikeidolet.

I slutten av mai fikk Enrique Iglesias (40) hånden stygt skadet av en drone under en konsert i Mexico, men ifølge The Verge fortsatte latinostjernen konserten etter å ha bandasjert hånden - og malt et hjerte på t-skjorten sin med blodet.

Saken fortsetter under bildet.

SPORTY FYR: Enrique Iglesias klarte å kutte hånden sin til blods på en drone under en konsert i Tijuana i Mexico i slutten av mai. Selv om såret blødde kraftig, forlot ikke lationstjernen scenen etter å ha fått hånden bandasjert.  Foto: Epa
SPORTY FYR: Enrique Iglesias klarte å kutte hånden sin til blods på en drone under en konsert i Tijuana i Mexico i slutten av mai. Selv om såret blødde kraftig, forlot ikke lationstjernen scenen etter å ha fått hånden bandasjert. Foto: Epa Vis mer

Under en konsert i Gøteborg i sommer falt Foo Fighters-vokalist Dave Grohl (46) ned fra scenen. Det dramatiske fallet resulterte i et brukket bein, men etter å ha fått legebehandling fullførte Kurt Cobains Nirvana-kollega konserten.

- Jeg tumlet over scenekanten med beina først, falt omtrent 3,6 meter, fikk ankelen ut av ledd og brakk leggbeinet som et par billige spisepinner, fortalte Grohl med galgenhumor om fallet i et åpent brev til fansen den gang.

Saken fortsetter under bildene.

FORTSATTE: Da Dave Grohl falt av scenen under Foo Fighters-konserten i Gøteborg i sommer, reagerte publikum med sjokk (t.v). Den rutinerte artisten beroliget fansen fra bakken, før han fikk legehjelp og fullførte showet.  Foto: NTB Scanpix
FORTSATTE: Da Dave Grohl falt av scenen under Foo Fighters-konserten i Gøteborg i sommer, reagerte publikum med sjokk (t.v). Den rutinerte artisten beroliget fansen fra bakken, før han fikk legehjelp og fullførte showet. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Se Foo Fighters-vokalistens dramatiske ulykke i videoen nedenfor!

Tenkte på fansen

La oss heller ikke glemme reaksjonen til popikonet Madonna (57) da hun falt baklengs ned en trapp på scenen under årets Brit Awards under fremføringen av låta «Living For Love».

Etter det dramatiske fallet ned trappene, kom den rutinerte sangstjernen seg overraskende raskt på beina igjen - og fullførte showet på imponerende vis.

Se Madonnas brutale Brit Awards-fall fra cirka 1:05 i videoen nedenfor!

I etterkant virket «Like A Virgin»-sangeren mest opprørt på publikums vegne:

- Jeg skadet ikke rumpa mi, men jeg slo hodet mitt. Jeg fikk litt whiplash, jeg slo bakhodet (...) Det var et mareritt. Jeg liker å være fabelaktig, jeg øver og øver slik at showene mine skal være uanstrengte og jeg kan skape magi. Og her gjorde jeg det motsatte, sa Madonna da hun gjestet «The Jonathan Ross Show» like etter ulykken.

LES OGSÅ: Egor må i fengsel - beholder «Skal vi danse»-jobben

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer