BEKYMRET: Rob Kardashian ble nylig hasteinnlagt på sykehus og diagnostisert med diabetes. Her er han fotografert for tre år siden sammen med sin mor, Kris Jenner. Hun skal ha vært svært bekymret for sønnen. Foto: All Over Press
BEKYMRET: Rob Kardashian ble nylig hasteinnlagt på sykehus og diagnostisert med diabetes. Her er han fotografert for tre år siden sammen med sin mor, Kris Jenner. Hun skal ha vært svært bekymret for sønnen. Foto: All Over PressVis mer

- Dette kan bli Rob Kardashians store vendepunkt

28-åringen har slitt med dårlig helse de siste årene. Nå kan diabetesen hans gjøre ham rik.

SEOGHØR.NO: Nylig ble Robert Kardashian (28) hastet til sykehus, hvor det  ble konstantert at han lider av diabetes.

28-åringen har slitt med overvekt, noe som har gjort ham dypt deprimert. Han har nærmest vært som sunket i jorden de siste årene.  Rob har også nektet å delta i familiens TV-program «Keeping Up With the Kardashians».

- Bukspyttkjertelen fungerer ikke ordentlig, og han har også problemer med nyrene. Han er veldig, veldig syk, skal en venn av familien ha sagt til Radar Online.

HELSEFARLIG: Nylig ble den 28 år gamle realitykjendisen diagnostisert med diabetes. Foto: Scanpix
HELSEFARLIG: Nylig ble den 28 år gamle realitykjendisen diagnostisert med diabetes. Foto: Scanpix Vis mer

Kan bli ansiktet utad

Selv om helsen er skrantende, er det nå mulig at diabetes-diagnosen kan være Robs vei til et bedre liv. Ifølge TMZ skal firmaet «Five Hour Diabetic» ha tilbudt ham en millionkontrakt for å fronte dem. De designer spesialtilpassede måltider for personer med diabetes type to.

- Dette kan være akkurat det Rob trenger, skriver TMZ.

Selskapet skal være interesserte i å bruke Rob sitt ansikt på sosiale medier og i annonser. I tillegg til millionlønn skal han også ha blitt tilbudt et livstids-medlemskap med måltidsplaner og medisinske konsultasjoner.

Risikerer hjerteinfarkt eller slag

Roberts helsetilstand skal ha gjort moren, Kris Jenner (60), opprørt og bekymret.

- Rob hadde ikke en gang lyst til å dra til sykehuset en gang. Det var familien som tvang ham, sa en kilde til Radar Online etter innleggelsen.

DEN GANG DA: Her er Rob fotografert sammen med sin tidligere svoger, Scott Disick. Dette bildet er tatt før Rob fikk de store helseplagene. Foto: Scanpix
DEN GANG DA: Her er Rob fotografert sammen med sin tidligere svoger, Scott Disick. Dette bildet er tatt før Rob fikk de store helseplagene. Foto: Scanpix Vis mer

Legen Dr. Stuart Fischer, har tidligere bekreftet til nettstedet at Robs venner og familie har all grunn til å være redde for 28-åringens helse.

- Når diabetes treffer buksputtkjertelen betyr det at sykdommen allerede har påvirket hjernen og hjertet. Derfor er Rob i veldig høy risiko for å bli rammet av et hjerteinfarkt og hjerneslag.

LES OGSÅ: Rob Kardashian hastet til sykehus

Lik Se og Hør på Facebook

Meld deg på vårt kjendisvarsel! Ønsker du siste nytt om kjendis og underholdning rett i innboksen? Meld deg på vårt kjendisvarsel og få siste nytt rett i innboksen.