Dette kan bli amerikansk TV-serie

- Vi solgte rettighetene til ABC i fjor.

TV-SERIE?: Nå kan det bli amerikansk TV-serie ut av de morsomme karakterene fra filmen. Foto: Zwart Arbeid
TV-SERIE?: Nå kan det bli amerikansk TV-serie ut av de morsomme karakterene fra filmen. Foto: Zwart Arbeid Vis mer
SEHER.NO: Det amerikanske TV-selskapet ABC har kjøpt rettighetene til å bruke karakterene fra den norske filmen «Lange Flate Ballær». Det bekrefter Espen Horn i filmselskapet Motion Blur overfor VG.

- Vi solgte rettighetene til filmen til ABC allerede i fjor høst, forteller Horn til avisen.

Horn har sammen med manusforfatter Pål Sparre Enger, samt Harald og Veslemøy Zwart, kommet fram til avtalen med filmselskapet.

- Vi har valgt å holde en lav profil rundt avtalen, fordi det erfaringsmessig er et godt stykke mellom salg av opsjon og faktisk TV-serie.

Men en ny TV-serie er absolutt ikke utenkelig, mener filmregissør og produsent Harald Zwart.

- ABC forelsket seg i Lange Flater-filmene og deres univers. Selv om filmene er såkalt «lokale», er de veldig engasjerende globalt. Alle kjenner seg igjen, og tanken er å lage en TV-serie om et lite bilverksted utenfor Boston eller et lignende sted, hvor gutta som sliter med sine egne ting, har en amerikansk sport som fellesskap. Det kan bli noe ala «Taxi» eller «Cheers», skriver Harald Zwart i en e-post til avisen.
 
Bli fan av Seher.no på Facebook her
 
Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no
 
Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på 2255@shf.no, ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.
 
LES OGSÅ: - Jeg er en latsabb, egentlig