«Keeping up with the Kardashians»:

- Dette kan bare bli bra for reiselivet i Nord-Norge

Lokal reiselivsleder jubler for gratis norgesreklame etter Kim Kardashians nye adventsvideo.

FORFØRER: Kim Kardashian forfører kamera under nordlys i det som kan ligne et norsk landskap i luke 12 av julekalenderen til Love Magazine. Video: Love Magazine / YouTube Vis mer

Da tv-stjernen Kim Kardashian (36) denne uken dukket opp i den pikante «adventskalenderen» til Love Magazine, gikk internett av skaftet.

Nettstedet Mashable omtaler videoen som et «praktfullt comeback» og er full av lovord om Kardashians utseende i kalendervideoen, som er regissert av James Lima.

I videoen poserer «Keeping up with the Kardashians»-profilen blant annet foran en bakgrunn med nordlys.

Se videoen øverst i saken!

Hittil har den blitt sett over 1,8 millioner ganger av Kardashian-fans fra hele verden.

Jubler for gratis norgesreklame

GLEDER SEG OVER GRATIS NORGESREKLAME: Reiselivsleder i Visit Tromsø, Chris Hudson. Foto: Privat
GLEDER SEG OVER GRATIS NORGESREKLAME: Reiselivsleder i Visit Tromsø, Chris Hudson. Foto: Privat Vis mer

Det får reiselivsleder i Visit Tromsø, Chris Hudson, til å juble.

- Nordlyset betyr forskjellige ting for forskjellige folk, men alle er enige i at det er en magisk opplevelse. Det er et naturlig fenomen som flere og flere søker etter. At Hollywood promoterer det slik synes jeg bare er positivt.

- Egentlig så viser dette fram opplevelsen til et marked som vanligvis ikke er i fokus for markedsføring av nordlyset. I dette tilfellet er det de yngre.

Ønsker Kim velkommen til Tromsø

- Jeg vet ikke hva nordlyset betyr til godeste Kim Kardashian, men hun er hjertelig velkommen til Tromsø for å oppleve det på ekte når som helst. Vi skal ta hun godt imot!, sier Hudson til Dagbladet.

Reiselivslederen tror Kims adventsvideo kan ha gitt verdifull gratisreklame for reiselivet i Nord-Norge.

- At over 1,8 million folk har sett den og kanskje søker etter en ny reiseopplevelse, det kan bare bli bra for reiselivsnæringen i Nord-Norge.

TØFF TID: Kim Kardashian og Kanye West har hatt en tøff høst. I oktober ble hun utsatt for ran, mens han nylig var innlagt på sykehus. Foto: Scanpix
TØFF TID: Kim Kardashian og Kanye West har hatt en tøff høst. I oktober ble hun utsatt for ran, mens han nylig var innlagt på sykehus. Foto: Scanpix Vis mer

- Tromsø er en av de beste byene til å oppleve nordlyset fra september gjennom hele vinteren, og at det er i fokus med en Hollywood- superstjerne, det er bra.

Comeback i rampelyset?

Kim har holdt en lav offentlig profil siden hun i oktober ble utsatt for et brutalt, væpnet ran under moteuka i Paris.

Men om hennes deltakelse i Love Magazine-kalenderen er et tegn på at hun er klar for å delta i rampelyset igjen, er foreløpig usikkert.

I starten av november lot hun seg avbilde på Instagram sammen med Cameron Sterling, den elste sønnen til Alton Sterling - som ble skutt av politimenn i juli.

Har forholdt seg taus

Ellers har Kardashian, som har to barn sammen med rapstjerna Kanye West (39), forsøkt å holde seg unna medienes søkelys.

Et par uker etter Paris-ranet avlyste hun bursdagsfeiringen sin, og de par siste månedene er det venner og familie som har styrt nettsiden hennes, Kimkardashianwest.com, for henne.

INSPIRERT AV NORDLYSET: Kim Kardashian ser ut til å sette pris på nordlyset i sin nye adventsvideo for LOVE Magazine. Foto: Scanpix
INSPIRERT AV NORDLYSET: Kim Kardashian ser ut til å sette pris på nordlyset i sin nye adventsvideo for LOVE Magazine. Foto: Scanpix Vis mer

Sykehusinnleggelsen til ektemannen Kanye West, og de utallige medieoppslagene i kjølvannet av denne, har hun for øvrig avstått fra å kommentere.

Nylig avkreftet imidlertid den offisielle Twitter-kontoen til «Keeping Up With the Kardashians» ryktene om at Kardashian og West skal skilles.

LES OGSÅ: Se Kanyes rørende bursdagshilsen til Kim Kardashian